- Konular
- 40
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Evet hanımlar beyler bende oyunu bırakıyorum neden derseniz oyuna yok şu güncellemeymiş yok buymuş afedersiniz batırdılar oyunu zaten user deseniz kalmadı oyunda userdan çok npc var bu nasıl bi iştîr ya
ben daha fazla bu saçmalığa katlanamam ve bırakcam yanımda olan kardeşlerîme sonsuz teşekkür ederim. Bu oyunda hedefime ulaşmama yardım edenlere de sonsuz teşekkürlerimî iletirim. Ve diyeceğim şu oyunu hayatınızmış gibi oynamayın bazıları var ki resmen oyunun kölesi olmuşlar bence bu oyun ASLA eskisi gibi olmayacak OLAMAYACAK hatta ence gidişatıda kötü geri dönceğimide çok sanmıyorum çarını ve editlerini bana verir misin diyede özel mesaj atmayın 
ben daha fazla bu saçmalığa katlanamam ve bırakcam yanımda olan kardeşlerîme sonsuz teşekkür ederim. Bu oyunda hedefime ulaşmama yardım edenlere de sonsuz teşekkürlerimî iletirim. Ve diyeceğim şu oyunu hayatınızmış gibi oynamayın bazıları var ki resmen oyunun kölesi olmuşlar bence bu oyun ASLA eskisi gibi olmayacak OLAMAYACAK hatta ence gidişatıda kötü geri dönceğimide çok sanmıyorum çarını ve editlerini bana verir misin diyede özel mesaj atmayın 
- Konular
- 250
- Online süresi
- 15h 6m
- Reaksiyon Skoru
- 171
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 182
- MmoLira
- 34
- DevLira
- 0
Hayatında Başarılar dilerim.Evet hanımlar beyler bende oyunu bırakıyorum neden derseniz oyuna yok şu güncellemeymiş yok buymuş afedersiniz batırdılar oyunu zaten user deseniz kalmadı oyunda userdan çok npc var bu nasıl bi iştîr yaben daha fazla bu saçmalığa katlanamam ve bırakcam yanımda olan kardeşlerîme sonsuz teşekkür ederim. Bu oyunda hedefime ulaşmama yardım edenlere de sonsuz teşekkürlerimî iletirim. Ve diyeceğim şu oyunu hayatınızmış gibi oynamayın bazıları var ki resmen oyunun kölesi olmuşlar bence bu oyun ASLA eskisi gibi olmayacak OLAMAYACAK hatta ence gidişatıda kötü geri dönceğimide çok sanmıyorum çarını ve editlerini bana verir misin diyede özel mesaj atmayın
![]()
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
vay be kardeşim
sende bırakıp gidiyosan kimse oynamasın bu oyunu
sende gelsene jüpitere en azından npc lerden daha çok user var
kardeşim haklısın artık eskisi gibi olmaz orası bi kesin ama sonuna kadar devam edelim. Oyun nerdeyse bizimle başladı bizimle bitsin 
sende bırakıp gidiyosan kimse oynamasın bu oyunu
sende gelsene jüpitere en azından npc lerden daha çok user var
kardeşim haklısın artık eskisi gibi olmaz orası bi kesin ama sonuna kadar devam edelim. Oyun nerdeyse bizimle başladı bizimle bitsin 
- Konular
- 40
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Gelmeyi bi ara düşünmedim değil ama artık oyun genel anlamda sıktı tefo yok şu güncellemeymiş yok bu saçmaladılar iyice yapacak bişey yok ki jüpiterde bi kaç arkadaşım vardı ama oraya alışmak çok ama çok zor o yüzden en iyisi bırakmak