Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

lLykial Oyuna Veda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SaDBuTReaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 912

SaDBuTReaL

Level 4
TM Üye
Konular
40
Reaksiyon Skoru
29
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 1 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Evet hanımlar beyler bende oyunu bırakıyorum neden derseniz oyuna yok şu güncellemeymiş yok buymuş afedersiniz batırdılar oyunu zaten user deseniz kalmadı oyunda userdan çok npc var bu nasıl bi iştîr ya :D ben daha fazla bu saçmalığa katlanamam ve bırakcam yanımda olan kardeşlerîme sonsuz teşekkür ederim. Bu oyunda hedefime ulaşmama yardım edenlere de sonsuz teşekkürlerimî iletirim. Ve diyeceğim şu oyunu hayatınızmış gibi oynamayın bazıları var ki resmen oyunun kölesi olmuşlar bence bu oyun ASLA eskisi gibi olmayacak OLAMAYACAK hatta ence gidişatıda kötü geri dönceğimide çok sanmıyorum çarını ve editlerini bana verir misin diyede özel mesaj atmayın :)

Evet hanımlar beyler bende oyunu bırakıyorum neden derseniz oyuna yok şu güncellemeymiş yok buymuş afedersiniz batırdılar oyunu zaten user deseniz kalmadı oyunda userdan çok npc var bu nasıl bi iştîr ya :D ben daha fazla bu saçmalığa katlanamam ve bırakcam yanımda olan kardeşlerîme sonsuz teşekkür ederim. Bu oyunda hedefime ulaşmama yardım edenlere de sonsuz teşekkürlerimî iletirim. Ve diyeceğim şu oyunu hayatınızmış gibi oynamayın bazıları var ki resmen oyunun kölesi olmuşlar bence bu oyun ASLA eskisi gibi olmayacak OLAMAYACAK hatta ence gidişatıda kötü geri dönceğimide çok sanmıyorum çarını ve editlerini bana verir misin diyede özel mesaj atmayın :)
Hayatında Başarılar dilerim.

vay be kardeşim :) sende bırakıp gidiyosan kimse oynamasın bu oyunu:) sende gelsene jüpitere en azından npc lerden daha çok user var :) kardeşim haklısın artık eskisi gibi olmaz orası bi kesin ama sonuna kadar devam edelim. Oyun nerdeyse bizimle başladı bizimle bitsin :)

Gelmeyi bi ara düşünmedim değil ama artık oyun genel anlamda sıktı tefo yok şu güncellemeymiş yok bu saçmaladılar iyice yapacak bişey yok ki jüpiterde bi kaç arkadaşım vardı ama oraya alışmak çok ama çok zor o yüzden en iyisi bırakmak :)

Hayatında başarılar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri