xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Exp Koruma Yüzüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PORTOFINOO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herşey iyi hoşta exp koruma yüzüğü nerde gelmicek mi ? Amaç ne konuları siliyorsunuz falan gelicek yada gelmicek diyin bizde anlayalım niyetinizi

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Nesne marketten efsun değiştirme felan kimse almıyordu. Çünkü örümcek zindanında oyalanarak en fazla 1 haftaya kahramanlık ödülü alıyorduk. Bide üstünde 20-25t para yapıyorduk. Böylece 1 kahramanlık alınca tüm itemlerimizi 7 efsun yapabiliyorduk. Benim tüm itemlerim 7 efsun olsun bide onlara iyi efsun getireyim. Oyuna para yatıran birisi alamaz mı beni ? İtemlerimi çıkarıp bir çocuğa etp ile ruh vuruşu attım. Çocuk 1.5k yedi. Çünkü iç itemleri sağlam. Böylece ne oldu? Millet nesne marketten soğudu. Eskiden kahramanlık ödülü 20kydı. Sonra 30kya yükselttiler. Şimdide exp koruma kalktı. Böylece nesne marketten alışveriş yapmak zorunda kaldık. Şahsen ben burada uğraşacağıma giderim türkte uğraşırım. Millete pvp dediğin zaman dalga geçiyorlar. Ama bilmiyorlar ki burada ne kadar emek var. Şimdi bu emekler çöpe gitti. Teşekkürler Mmo'nun üstün(!) karar veren insanları. Kazanacağınız para haram olsun başka bir sözüm yok.
Şimdi kardeşim görev şeklinde gelicekse bir npcden sıfırlama olur biz örümcek zindanına gidip 1 oda toplayıp kesip npcye mi gelicez ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri