HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herşey iyi hoşta exp koruma yüzüğü nerde gelmicek mi ? Amaç ne konuları siliyorsunuz falan gelicek yada gelmicek diyin bizde anlayalım niyetinizi
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Nesne marketten efsun değiştirme felan kimse almıyordu. Çünkü örümcek zindanında oyalanarak en fazla 1 haftaya kahramanlık ödülü alıyorduk. Bide üstünde 20-25t para yapıyorduk. Böylece 1 kahramanlık alınca tüm itemlerimizi 7 efsun yapabiliyorduk. Benim tüm itemlerim 7 efsun olsun bide onlara iyi efsun getireyim. Oyuna para yatıran birisi alamaz mı beni ? İtemlerimi çıkarıp bir çocuğa etp ile ruh vuruşu attım. Çocuk 1.5k yedi. Çünkü iç itemleri sağlam. Böylece ne oldu? Millet nesne marketten soğudu. Eskiden kahramanlık ödülü 20kydı. Sonra 30kya yükselttiler. Şimdide exp koruma kalktı. Böylece nesne marketten alışveriş yapmak zorunda kaldık. Şahsen ben burada uğraşacağıma giderim türkte uğraşırım. Millete pvp dediğin zaman dalga geçiyorlar. Ama bilmiyorlar ki burada ne kadar emek var. Şimdi bu emekler çöpe gitti. Teşekkürler Mmo'nun üstün(!) karar veren insanları. Kazanacağınız para haram olsun başka bir sözüm yok.
aynen öyle editsizdir kalitelidir die ben 3 sene önce trde 65 lvl süper charı bıraktım buraya geçtim şimdi bin pişmanım arkiler 105 lvl oldu tr de beni burayı seçtiğime pişman etti bu kalitesiz yönetim :/Görülen amaç hileci engellemek. Asıl amaç sizin para kasmamanız, kahramanlık ödülü almamanız ve nesne markete yönelmeniz.
Herşey iyi hoşta exp koruma yüzüğü nerde gelmicek mi ? Amaç ne konuları siliyorsunuz falan gelicek yada gelmicek diyin bizde anlayalım niyetinizi
@Shorty; açıklamasına göre görev şeklinde gelecek
Hilecileri engellemek amaclı oldugunu söyledi..
Moderatör tarafında düzenlendi:
Görülen amaç hileci engellemek. Asıl amaç sizin para kasmamanız, kahramanlık ödülü almamanız ve nesne markete yönelmeniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)