HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bakımdan öncede oluyordu. Bakımdan sonra daha fazla olmaya başladı. Bu bakımdan sonra artık 1 leveller 90 level silahı takar. 90 leveller köpek keserek kasılırlar.Marketten 50 liraya aldığımız 95 level itemleri silah satıcısında 1yanga satılır. Amaç userlere eziyet. 95 silahlarını satalımda gene para verip 105 silahları alalım. Nede olsa adamlar paraya doymadılar. Allah için soruyorum bu svde kim exp koruma yüzüğü olmadan 30k derece kasabilir ? Kasanın alnından öpmek lazım. İyi ki para kasıyorduk. İyi ki derece kasıp ödül alıyorduk sonrada 7 efsun basıyorduk. Ama artık yok öyle şey. Marketten almak zorundasın çünkü biz para kazanamıyoruz. Sizi soymamız lazım. Ben bu exp kurmanın kaldırılmasından sadece bunu anlıyorum. Zaten oyunda son zamanlarda gelen damagelerde bi problem var. 60 level yançarımla 90 level çarıma tek attım nasıl oldu bende şaşırdım. Sorun sadece bakım değil. Sorun son 1 aydır mmo nun durumu. Sanırım burda yorum atan insanlara bunu anlatamadım.önceki konularda açıklama yapılmıştır. Teknik bi arıza oluşmuştur ve giderilmeye çalışılıyordur diye. Lütfen konu kilitlensin.
Bakımdan öncede oluyordu. Bakımdan sonra daha fazla olmaya başladı. Bu bakımdan sonra artık 1 leveller 90 level silahı takar. 90 leveller köpek keserek kasılırlar.Marketten 50 liraya aldığımız 95 level itemleri silah satıcısında 1yanga satılır. Amaç userlere eziyet. 95 silahlarını satalımda gene para verip 105 silahları alalım. Nede olsa adamlar paraya doymadılar. Allah için soruyorum bu svde kim exp koruma yüzüğü olmadan 30k derece kasabilir ? Kasanın alnından öpmek lazım. İyi ki para kasıyorduk. İyi ki derece kasıp ödül alıyorduk sonrada 7 efsun basıyorduk. Ama artık yok öyle şey. Marketten almak zorundasın çünkü biz para kazanamıyoruz. Sizi soymamız lazım. Ben bu exp kurmanın kaldırılmasından sadece bunu anlıyorum. Zaten oyunda son zamanlarda gelen damagelerde bi problem var. 60 level yançarımla 90 level çarıma tek attım nasıl oldu bende şaşırdım. Sorun sadece bakım değil. Sorun son 1 aydır mmo nun durumu. Sanırım burda yorum atan insanlara bunu anlatamadım.
Sizin konu açma amacınızla sonra yorum yapan adamların yazdıkları tamamen farklı. Konunuz farklı yönlere çekilmiştir. Sizin düşünceleriniz size göre doğru. Kendinize göre haklısınız. Ama her oyunda özellikle pvp serverlarında böyle hatalar olabilir. Bunları ticket atarak veya bug ve hata bildirimi bölümünden bildirebiliriz.
Konunun saptığı fikrini nereden çıkardın onuda tam olarak anlamıyorum. Benim burada konuştuğum serverdeki bakım değil. Başlıktan anlayabileceğin gibi burada mmomt2 nin son durumunu konuşuyoruz. Eğer başlığı ve içeriği okumadan saçma sapan yorumlar yapacaksan bunları kendine sakla. Bİz burada mmomt2 de olanları konuşmaya çalışıyoruz. Sen burada bug ve hata bildirimi diyorsun ama sor bakayım kendine neden insanlar sinirli ? Neden konu açıyorlar ? Çünkü kimse artık takmamaya başladı. Ne zaman birine mmomt2ye giremiyorum desen konuşmanın devamı dinlenmiyor. Yok bakım yok teknik arıza diyerek geçiştiriliyor. Ben bu konuda hem bunu hemde mmomt2deki kötü gidişata dikkat çekmek istedim. Ama sen olayı yanlış anlamışsın hiç kusura bakma. Emin ol yapılacak her şeyi denedim. Teknik hatalar olur. Ama bunlara bir cevap olur. Bunların nedeni söylenir ve şu kadar süre içinde bitecek denir. Ben her gün forumdayım acaba bi sıkıntı var mı diye. Şimdi sen söyle benim günahım ne ? Teknik hatalar varsa nedenleri ve bitiş zamanı söylenmeli. Oyunda yapılan gereksiz "düzenlemelerin" nedeni söylenmeli. Bana burada exp koruma yüzüğünün kaldırılmasının geçerli bir nedenini söyleyemez. Madem değişiklik yapacaksın nedenini söylemelisin. Zamanında nedenini söylemedikleri için ve kafalarına estikleri yaptıkları için mmomt2 serverlerinde 10 user var şuan.Sizin konu açma amacınızla sonra yorum yapan adamların yazdıkları tamamen farklı. Konunuz farklı yönlere çekilmiştir. Sizin düşünceleriniz size göre doğru. Kendinize göre haklısınız. Ama her oyunda özellikle pvp serverlarında böyle hatalar olabilir. Bunları ticket atarak veya bug ve hata bildirimi bölümünden bildirebiliriz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)