HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Mmomt2 de teknik bakım var dediklerinde heyecanlanma. Geçende bakım var dediler, oyundaki hataları düzelteceğiz dediler, kullanıcı sayısı artacak dediler. Sonra ne oldu ? 50 kişi oynanan server 10 kişi oldu. Çoğu kişi oyuna giremedi(bende dahil. adam gibi bir açıklama bile yapılmadı). Ondan sonra tepkiler artınca teknik bakıma gidildi. 105 level silahları zırhları getireceğiz dediler. Sanmayın ki bunu user artsın diye yapıyolar. Oyundan ümit kesilmiş zaten 500-600 lira yatıranlar daha fazla yatırsınlar diye uğraşıyorlar artık. Anlamadığım exp koruma yüzüğünü neden kaldırırsın ???? Millet oyuna para yatırmadan para yapabildiği için mi ? Nesne markete bağımlı olmadığımız için mi ? Yakında potları bile mmolirayla satacaksınız. Gözünüz doysun artık yeter ya. Bizim aldığımız 95lik silahlar çöp olacak artık. Emekle aldığımız turko larda çöp olacak. Para kasmak için tek çaremiz boss kesmek olacak. Yakında bosslarıda kaldırırlar. Ne gerek var canım çok gereksizler. Daha denecek çok şey var ama söylesek forumdan atılırız. Neyse bunu yazdım rahatladım. Oyuna her girdiğimizde ifademiz :ka10::ka24:
Yöneticiler robot mu sizin her istediginiz bi anda olsun onlarda insan sabretmeyı bılmıyorsunuz gelip burda boş bogazlılık ediyorsunuz ayıp denilen bişey var
Hepiniz bir yerde haklısınız ama benim görüşüm oyuncuların biraz daha edepli adaplı yöneticilerinde biraz daha ilgili alakalı olmasından yana iki tarafta haksız bence.Ayrıca ne olursa olsun hep yönetici bir adım öndedir bunu da unutmayın neden derseniz.Kimseyi zorla oyunda tutmuyor o yüzden kendi istekleriniz ile yatırdığınız paranın hazımsızlığını burada dile getirmeyin.Tabiki belirli bir para ödüyorsunuz karşılık bekliyorsunuz haklısınız haksızsınız demiyorum.Ama biraz daha edepli adaplı olması lazım yöneticilerinde biraz daha ilgili alakalı olması lazım her şey saygı çerçevesi içerisinde olmalı siz çok kolay sanıyorsunuz ama hiçte kolay değil adminlerin işi empati kurmayı öğrenmeliyiz.İyi forumlar
Oyun tam bir çökme noktasında sanırım
yeni bakım yapıldı hersey düzelicek dedik daha kötü oldu kalkanı cıkar tak gene sersem yiyoruz exp koruma yüzügü yok oyuna giris yaparken hata alıyoruz oyundan cıktıkmı bida giremiyoruz oyun nereye gidiyor böyle biri oyunu durdursun
yetkililer hatalar sorunlar üstünde calııyordur eminimki ama bu kadar kişiyede duyurular bölümünde bir acıklama yapılması gerekiyor sanırım orada admin tarafından bir acıklama yapılsın herkez neyin ne oldugunu bilsin ona göre beklesinler bence herkez endişe içinde suanda kapanıcakmı serverlar mı birlesicek bu tür sorular herkezein aklında vardır sanıyorum umarım bir acıklama yapılır duyurular bölümünde ve herkezi tatmin eder
yeni bakım yapıldı hersey düzelicek dedik daha kötü oldu kalkanı cıkar tak gene sersem yiyoruz exp koruma yüzügü yok oyuna giris yaparken hata alıyoruz oyundan cıktıkmı bida giremiyoruz oyun nereye gidiyor böyle biri oyunu durdursun
yetkililer hatalar sorunlar üstünde calııyordur eminimki ama bu kadar kişiyede duyurular bölümünde bir acıklama yapılması gerekiyor sanırım orada admin tarafından bir acıklama yapılsın herkez neyin ne oldugunu bilsin ona göre beklesinler bence herkez endişe içinde suanda kapanıcakmı serverlar mı birlesicek bu tür sorular herkezein aklında vardır sanıyorum umarım bir acıklama yapılır duyurular bölümünde ve herkezi tatmin ederŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)