HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
28 inde bakım çalışması dediler dahada sesleri çıkmadı.. taşdan ses çıkıyo bunlarda tık yok..
bari bişeler yazın patlamayın çözecez filan yazın..
Bu olay bence mt2-tr nin tanıtımı oldu kim ne dersin ben bundan sadece bunu anladım. Bilen elbet vardır bilmeyenler bile merak edip hesap açıp görmüslerdir.
Şahsen benim bile hoşuma gitti en azından oyuncusu bol
Şahsen benim bile hoşuma gitti en azından oyuncusu bol

Edepli adaplı olun diyorsunuz ama artık yetti. Oyuna para yatırıyorum ve karşılığını bekliyorum. Bence bu benim en doğal hakkım. Adminler modlar bir adım önde felan anlamam ben bu konuda. Kaç gündür uyutuyorlar forumu. Yok bakım ondan sonra oyun açılır yok teknik arızalar felan... Kısaca desene biz bakım ayağına oyunun fişini çektik. Ben oyuna giremiyorum. Kaç gündür bağırıyorum forumlarda kimse takmıyor. Yok şunu yap yok bunu yap. Olmuyor arkadaş açmıyor oyunu. Ben derdimi anlatamadım. Sadece ben olsam tamam atarım bilgisayara format iş bitti. Ama benim gibi bir sürü insan var ve bizi takmıyorlar bile. Tamam modlar robot değil ama en azından sabit bir konu açılıp olay anlatılır. Benim gibi konu açan insanlarda oraya yöneltilir. Kimse oyuna ne olduğunu bilmiyor ki. Her konuya cevap vermektense bu daha kolay değil mi ? Konuya 115 okuma olmuş yine de adam gibi bir açıklama yok. İşte ben buna sinirliyim. Modların robot olmadığını bende biliyorum ama sabit bir konu açıp insanları oraya yöneltmek çok mu zor ? Teknik bakım var bir hafta içinde düzeltmeye çalışacağız demek çok mu zor ? Kimse kusura bakmasın ama insan ister istemez sinirleniyor. Sorun bende değil bir sürü insan var mağdur. Hadi ben az para yatırdım. 500-600 Tl yatıranlar. Buradaki hesaplarla mt2 türkte çar takas edenler var. Onların zararı ne olacak ? Eğer ben bu oyuna başladıysam ve bu oyuna para verdiysem karşılığını da beklerim. Bu konu üstünde söylenecek çok şey var. Eminim mmo nun bu hale gelmesinin nedenlerini benden daha iyi bilenler var. İçimden söylemek istediklerimi söyleyebilsem 2-3 sene foruma almazlar beni. Madem sorunu çözemiyorsun sabit bir konu aç bilmem hangi taktikleri deneyin yaz eğer olmuyorsa 1-2 hafta bekleyin biz sorunu çözmeye çalışacağız demek bence en iyi çözüm. Ama kimse yapmıyor. Sinirlendiğim nokta bu zaten modlar oyuna giremiyorum diyenleri takmamaya başladı. Forumda bu yüzden saçma sapan konularla dolmaya başladı. Sen sabit konu yapmassan. Açıklama yapmassan böyle olur. Ben şu ana kadar yararlı bir konu göremedim emeği olan arkadaşlar hiç kusura bakmasın mmo yüklenmeyen pclere hiç biri fayda sağlamıyor.
28 inde bakım çalışması dediler dahada sesleri çıkmadı.. taşdan ses çıkıyo bunlarda tık yok..
önceki konularda açıklama yapılmıştır. Teknik bi arıza oluşmuştur ve giderilmeye çalışılıyordur diye. Lütfen konu kilitlensin.
Oyun tam bir çökme noktasında sanırımyeni bakım yapıldı hersey düzelicek dedik daha kötü oldu kalkanı cıkar tak gene sersem yiyoruz exp koruma yüzügü yok oyuna giris yaparken hata alıyoruz oyundan cıktıkmı bida giremiyoruz oyun nereye gidiyor böyle biri oyunu durdursun
yetkililer hatalar sorunlar üstünde calııyordur eminimki ama bu kadar kişiyede duyurular bölümünde bir acıklama yapılması gerekiyor sanırım orada admin tarafından bir acıklama yapılsın herkez neyin ne oldugunu bilsin ona göre beklesinler bence herkez endişe içinde suanda kapanıcakmı serverlar mı birlesicek bu tür sorular herkezein aklında vardır sanıyorum umarım bir acıklama yapılır duyurular bölümünde ve herkezi tatmin eder
Ben oyun bakıma gitmeden öncede serseme bağışıklık olan kalkanımdan sersem yiyordum. Neyse oyun hatasıdır dedik durduk 1-2güne geçer dedim olmadı. Sonra milletle konuşmaya başladım. Adamlarada aynısı oluyormuş. Şehir merkezinden çıkıp pot alamaz oldum ya. sersem yiyorum. 5 kişi birden saldırıyor. Sersem bağışıklıklı kalkanı çıkarıp bi dalın millete. Elimdeki Etp ile 80 level adam kesemiyordum ya. Tam skill atacam donuyorum. DOnma gidiyor. Bidaha donduruyor adam. 20k yiyenler bana ezik demeye başladı. İnsanın ağrına gidiyor ya

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)