Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Mmomt2 serverlara giriş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan x3rqin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sen emın ol ben o gördüğün kandırdığın insanlara benzemem :)

Çocuk meğer bu kadar bilgilisin bi bak bakalım içinde ters giden virüs olan bişey varmı ? Ayrıyetten o dosyaya sıkıştırma falan dediğin şeyin ismini veriyim kryptolama deniyor. Crypter programları ile virüs ve istediğin dosya birleştiriliyor. Bak eğer bu kadar bilgiliysen ve ben bu işi bu kadar basit bi şekilde yapan bir çocuksam (!) şimdi ortaya çıkar bunu ve sende olmayan fakat bende olan şerefim üzerine yemin ediyorum ıd pw mi vericem ne yerseniz yiyin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çocuk meğer bu kadar bilgilisin bi bak bakalım içinde ters giden virüs olan bişey varmı ? Ayrıyetten o dosyaya sıkıştırma falan dediğin şeyin ismini veriyim kryptolama deniyor. Crypter programları ile virüs ve istediğin dosya birleştiriliyor. Bak eğer bu kadar bilgiliysen ve ben bu işi bu kadar basit bi şekilde yapan bir çocuksam (!) şimdi ortaya çıkar bunu ve sende olmayan fakat bende olan şerefim üzerine yemin ediyorum ıd pw mi vericem ne yerseniz yiyin.

İcraat ı sevıyorum bılıyomusun. Fazla lafdanda nefret edıyorum. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
İcraat ı sevıyorum bılıyomusun. Fazla lafdanda nefret edıyorum. :)

Fazla laftan nefretin bana kalırsa cümle kuramamak. Oyunda fazla durup paranoyaklık yapacağına Türkçe öğretmeni tutup, yanındada psikoloğa gitmen gerekiyor ;)

Fazla laftan nefretin bana kalırsa cümle kuramamak. Oyunda fazla durup paranoyaklık yapacağına Türkçe öğretmeni tutup, yanındada psikoloğa gitmen gerekiyor ;)

Oyunu bırakalı çok oldu. Senın gıbı bı çocuğa karşılık verememmı sanıyosun :P türkçe öğretmenı ne :) :) Sız çocukların tepkısı bu işde :) Psikolokla ne alakası var şimdi türkçe öğretmenının? Hangımız cumle kuramıyo bellı oldu :)

Oyunu bırakalı çok oldu. Senın gıbı bı çocuğa karşılık verememmı sanıyosun :P türkçe öğretmenı ne :) :) Sız çocukların tepkısı bu işde :) Psikolokla ne alakası var şimdi türkçe öğretmenının? Hangımız cumle kuramıyo bellı oldu :)

Aynı zamanda dil anlatımda dersindede eksikliğin var anlaşıldı :) Sen ilkokulu baştan oku en iyisi çocuk .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri