ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Mmomt2 serverlara giriş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan x3rqin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bana adabı öğretecek ınsan sen değilsin. Senın nerde bılındıgın benı ilgilendırmez istersen admın ol. Daha yenısın sen tanımazsın benı. O eset dediğin proğram oylamalarda en düşük kalan bi proğram. Sende kafa varmıkı nerden bıleceksın böyle şeylerı anca oyun. Ben krypto uzmanıyım demedım sana. Konustuklarım boş olsaydı cevap vermezdın. Bu arada yan hesap açıp gelıp burda kendını destekleme bışey bıldıgın yok cahıl.

Daha program demeyi bilmeyen adam gelmiş burada eseti küçümsüyor. Ah be canım 4 senedir bilgisayar üzerine çalışıyorum. Uzman web programcısıyım ve emin ol senin gibi ufaklıklar gelip soruyor abi bunu nasıl yapıcaz keylogger nasıl a tıcaz falan gibi. Şimdi yoluna devam et çocuk.

Daha program demeyi bilmeyen adam gelmiş burada eseti küçümsüyor. Ah be canım 4 senedir bilgisayar üzerine çalışıyorum. Uzman web programcısıyım ve emin ol senin gibi ufaklıklar gelip soruyor abi bunu nasıl yapıcaz keylogger nasıl a tıcaz falan gibi. Şimdi yoluna devam et çocuk.

Nerden bılıyosun anti virüs hakkında bılgılerımı? 4 semedir bilgisayar uzerınde çalışmışsın ama bı b*k bıldığın yok. Senın gıbı çocuklar anca konusuyor zaten bana çocuk dıyosun bıde çıkmıs karsıma. O ufaklıklardan banane? Benı ılgılendırırmı? Bak açık verdin kyloggeri dosyaya sıkıstırabılıyosun :) :) işde sen bu kadar cahilsin. Çocuk demeyi bırakda buyu barı bence daha ıyı gelecekdır sana beyin kapasiten 0 bırakda bu işleri susda barı kendıne hakaret ettırme :)

Sen emın ol ben o gördüğün kandırdığın insanlara benzemem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri