shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Mmomt2 serverlara giriş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan x3rqin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

yöneticiler ne olduunu söylemediği sürece böyle fırsatçılar cirit atmaya devam edicekler ;)

Lan yeter artık ben burada insanlara yardımcı olayım diye 2 saat dosya upload ettim 1.5gb dosyayı bi bak kim upload etmiş forumda ? daha denemeden fırsatçı onu çalacak bunu çalacak falan bi bakın taratın bütün antivirüslerle ondan sonra yazın. Kul hakkına girme tam olarak sizin yaptığınız oluyor işte.

dosya paylaşımlarınıza virüs total ekleyin link silindi.

Lan yeter artık ben burada insanlara yardımcı olayım diye 2 saat dosya upload ettim 1.5gb dosyayı bi bak kim upload etmiş forumda ? daha denemeden fırsatçı onu çalacak bunu çalacak falan bi bakın taratın bütün antivirüslerle ondan sonra yazın. Kul hakkına girme tam olarak sizin yaptığınız oluyor işte.

zamanında milletin çarını soymak için neler yapan şimdi kul hakkından bahsediyor sanal ortam böyle bişiy işte olmadığın gibi görünme yuvası :D

Kardeşim benim. Adabını bil ilk başta. Beni jüpiter de bilen bilir git sor birine KARAFIRTINA. senin gibi yeni yetmelerin itemini, hesabını çalacak değilim. Ve bu esetide küçümseme. Bu üstün krypto sistemlerini bilen biriside burada olmaz zaten. Şimdi boş konuşma ve işine git.

Bana adabı öğretecek ınsan sen değilsin. Senın nerde bılındıgın benı ilgilendırmez istersen admın ol. Daha yenısın sen tanımazsın benı. O eset dediğin proğram oylamalarda en düşük kalan bi proğram. Sende kafa varmıkı nerden bıleceksın böyle şeylerı anca oyun. Ben krypto uzmanıyım demedım sana. Konustuklarım boş olsaydı cevap vermezdın. Bu arada yan hesap açıp gelıp burda kendını destekleme bışey bıldıgın yok cahıl.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri