Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Yardımcı Olmak İçin Burdayım..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eros124
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@buyukweb yaptığınız gerçekten ayıp. böyle bilmezdim sizi.

Nasıl bilirdin ve fikrinde ne gibi bir değişme oldu merak ettim.

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığındaysanız zaten bu işi yapamazsınız ve beni tanıyan kişiler ben bir işin ve bir kişinin kendisini kutsallaştırması yönüne çok karşı birisiyimdir.

Burada ki insanlar sizin yönlendirmeleriniz ile server alacak değil herkesin kendi iradesi var isteyen gider dolandırılır isteyen gider en iyi yerden alır. Burada ki en iyi yerde görecelidir. Siz hizmet aldıysanız eğer bütün firmalardan buyrun danışmanlık hizmeti verin ama ben yorumlara bakarım fileslere bakarım bu işi yaparım dersen zaten aklı ve iradesi olan herkes bunu yapabilir.

Burada insanların aşağılanmasına karşıyım ben artık kim nasıl anlarsa.

Siz hizmet aldıysanız eğer bütün firmalardan buyrun danışmanlık hizmeti verin

nerden biliyorsunuz vermediğimi ? hem bu konuyu siz başlattınız. susmanızı istiyorum.

Merhaba.

Kendi fikrimi söyliyim, siz büyük ihtimal bir düşme yer sağlayıcı belgeli bir domain aktif ettiniz.
Ve sizden bilişim hakkında yardım istediği zaman kişi/ler kendi sitenizin adresini vereceksiniz (bu firmadan alabilirsiniz) şeklinde.
Turkmmo'da rankınız onaylanmadığı için büyük ihtimal saman altından su yürüteceksiniz.
Bu durumda "ÜYE"leri dolandırıp, paralarını yiyeceksiniz.

NOT: Şahsi düşüncem...

Bence aşağılamak fln yok bildiği bilisimler hakkında bilgi verir olmadi forumdan satış konusuna baksa bile en azından bir görüş olur oda yeterli bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri