berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Yardımcı Olmak İçin Burdayım..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eros124
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

İsmim Erçin Çağlar. 19 Yaşındayım ve yaklaşık olarak 2009'dan beri forumdayım. Antremanlarımdan, sınavlardan ve çeşitli sebeblerden dolayı pek aktif olamadım.
Şimdi güzel bir geri dönüş veya bir başlangıç yapmayı planlıyorum. İlk amacım son zamanlarda artan Metin2 Vps-Dedicated ( Game Hosting )
dolandırıcılığın önüne geçmek. Bu yüzden sizleri her türlü bilişim hakkında bilgilendirmek, yardımcı olmak amacıyla bu konuyu açmış bulunmaktayım.

Bana zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim.

Size yardımcı olmaktan gerçekten büyük gurur duyacağım. Her türlü eleştiriye, yoruma açığım.
Şimdi size durumları anlatayım isterseniz..

Şimdi örneğin, bir Metin2, Minecraft, Transformice vs. PVP Serveri alıcaksınız. Ama malum artık eskisi gibi işini kalite ile yapan, sorunsuz olan bilişimler pek kalmadı.
İşte burada ben varım. Uzman görüş açımla size gerçekten yardımcı olacağımı düşünüyorum. Şu bilişimden alıcağım, şikayeti var mıdır?, Sizin önerebileceğiniz bir bilişim varmı veya şu kadar bütçem var güvenilir bir bilişim önerebilir misiniz?

İşte bu soruların hepsinin cavabı bende.

Uzman Bir Bakış Açısıyla Sizde Mükemmel Bir Servere sahip olun. Sorunsuz fileslerden yararlanın.

İster skype adresimi ekleyin, ister forumda özel mesaj atın, ister özelden numaramı isteyin A'dan Z'ye Her türlü yardımı yapmak için burdayım.

Hepinize teşekkür ederim, vaktinizi ayırıp okuduğunuz için. Yorumlarınız benim için önemlidir.

İletişim Adreslerim: skype: sonbaharmavilisi
msn: sonbaharmavilisi@hotmail.com.tr
GSM Numaram: Özelden mesaj atarak ulaşabilirsiniz.

Tekrar Teşekkür ederim.

Dolandırılmak zor iş aslında dolandırılanlarda çocuklar zaten biraz hayal dünyasından çıkıp gerçekleri görseler ve o ben dolandırılmam ben özelim hissi yok olsa bütün olay bitecek ;)

evet haklısınız, sözüm meclisten dışarı ama bazı bilişimler gerçekten 30 liraya muhtaç durumda olabiliyor. bunlara bir dur demeye geldim.
Yorumunuz için ayrıca teşekkür ediyorum

evet haklısınız, sözüm meclisten dışarı ama bazı bilişimler gerçekten 30 liraya muhtaç durumda olabiliyor. bunlara bir dur demeye geldim.
Yorumunuz için ayrıca teşekkür ediyorum

Ama bu iş sana düşmüyor öyle beklediğin gibi insanlar seni ekleyip sormayacak veya fikrimi danışmayacaklar emin olabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri