- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sen Kim oluyorsunda burda bu lafları ediyorsun adamlık bahsediyorsun madem neden onca kişinin setlerini çaldın ? adamsın madem o çaldıgın setlerin hesabını ver ilk önce sonra buraya gelipte yok söylemiş yok bölemiş diye laf yaparsın setine vs dediğimde kabul etmicek ozaman yenseydi havaları 1.500 olurdu ama yenilince fıs ortada adam göremiyorz çöl bomboş bi an 

- Konular
- 86
- Reaksiyon Skoru
- 149
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
char onun hesap onun 

- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
:d :d :d
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sen Kim oluyorsunda burda bu lafları ediyorsun adamlık bahsediyorsun madem neden onca kişinin setlerini çaldın ? adamsın madem o çaldıgın setlerin hesabını ver ilk önce sonra buraya gelipte yok söylemiş yok bölemiş diye laf yaparsın setine vs dediğimde kabul etmicek ozaman yenseydi havaları 1.500 olurdu ama yenilince fıs ortada adam göremiyorz çöl bomboş bi an![]()
Benım editlerini çaldıgım ınsanları araştır bakalım? Onda insana ne zararları dokunmuş? Ben kımı suçsuz durumda uzmusum? Hadı bakalım araştır sonra gel bana adamlıkdan bahset. Ben hesap vermem eleştirmek,söz hakkı benım hakkımdır buna karısamazsın çocuk. İstesem senı o çölden kaybederım sende olmazsın orda zor bısey değil bılıyosunuz? Kımseye 2 3 büyüyle ahkam kesme velet!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)