DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Setine Vs Atan KeNTCeNT :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LocKuoT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sen Kim oluyorsunda burda bu lafları ediyorsun adamlık bahsediyorsun madem neden onca kişinin setlerini çaldın ? adamsın madem o çaldıgın setlerin hesabını ver ilk önce sonra buraya gelipte yok söylemiş yok bölemiş diye laf yaparsın setine vs dediğimde kabul etmicek ozaman yenseydi havaları 1.500 olurdu ama yenilince fıs ortada adam göremiyorz çöl bomboş bi an ;)

char onun hesap onun :D

Sen Kim oluyorsunda burda bu lafları ediyorsun adamlık bahsediyorsun madem neden onca kişinin setlerini çaldın ? adamsın madem o çaldıgın setlerin hesabını ver ilk önce sonra buraya gelipte yok söylemiş yok bölemiş diye laf yaparsın setine vs dediğimde kabul etmicek ozaman yenseydi havaları 1.500 olurdu ama yenilince fıs ortada adam göremiyorz çöl bomboş bi an ;)

Benım editlerini çaldıgım ınsanları araştır bakalım? Onda insana ne zararları dokunmuş? Ben kımı suçsuz durumda uzmusum? Hadı bakalım araştır sonra gel bana adamlıkdan bahset. Ben hesap vermem eleştirmek,söz hakkı benım hakkımdır buna karısamazsın çocuk. İstesem senı o çölden kaybederım sende olmazsın orda zor bısey değil bılıyosunuz? Kımseye 2 3 büyüyle ahkam kesme velet!

hahahha ergen konuştu :D sen kendini robinhoodmu sandın evladım :D biraz büyü allah aşkına neymiş çölden silicekmiş daha çöle giremiyorsun be abim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri