D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Night Premium Metin2 Paneli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PanelYazari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

dostum sen bu panelin orjinalinin Aziz Natour tarafından kodlandığını bilmiyorsun heralde ben bu paneli kodladım paylaştım 1-2 yeri değişmişsin kendim kodladım diye geçiyorsun yapma allah aşkına çocukmu kandırıyorsun emeğe saygın hiç yok

dostum sen bu panelin orjinalinin Aziz Natour tarafından kodlandığını bilmiyorsun heralde ben bu paneli kodladım paylaştım 1-2 yeri değişmişsin kendim kodladım diye geçiyorsun yapma allah aşkına çocukmu kandırıyorsun emeğe saygın hiç yok

Sence olsa bu konuyu acarmı?

Merhaba,
Not: Panel MajorMt2 paneli olup bütün açıkları kapatılmış ve tamamen düzenlenmiştir.Çalışmayan kullanıcı paneli çalışır hale getirilmiştir.
Ben zaten Aziz Natour tarafından kodlandığını yorumlarımda da belirttim.Çocuk kandırdığım yok lütfen üslubunuza dikkat edin.

Ayrıca tarafıma daha fazla hakaret veya aşağılayıcı cümleler gelir ise yasal yollara başvuracağım.

Son düzenleme:
yasal olmayan bi oyuna yasal olmayan bi yoldan satış yapıyorsun ayrıca benim kodladığım temayı kendin kodlamış gibi satıyorsun üsütnde düzenleme yapmış olabilirsinbişey demem ama ben kodladım diye geçinmiyeceksin ne tür yasal yollara başvuracaksın merak ediyorum

yasal olmayan bi oyuna yasal olmayan bi yoldan satış yapıyorsun ayrıca benim kodladığım temayı kendin kodlamış gibi satıyorsun üsütnde düzenleme yapmış olabilirsinbişey demem ama ben kodladım diye geçinmiyeceksin ne tür yasal yollara başvuracaksın merak ediyorum
Oyun yasal değil fakat ben legal yoldan satış yapmaktayım.Bu panel sizin tarafınızdan değil dediğiniz gibi Aziz Natour tarafından kodlanmıştır.Zaten bunu defalarca yazdım.Panel sahibi (Aziz Natour) bu satışa izin vermez veya karşı çıkar ise zaten satışı kaldıracağım bunu önceden de düşündük.Lütfen daha fazla yorum yapmayın,yorum yapmanız durumunda da ben sessizliğimi koruyacağım.
Bu panelin size ait olduğunu savunuyorsanız bizimle iletişime geçip panel satımını durdurabilirsiniz.
Saygınızdan dolayı teşekkür ederim.
İyi çalışamalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri