- Konular
- 465
- Online süresi
- 1d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 178
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 579
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
dostum sen bu panelin orjinalinin Aziz Natour tarafından kodlandığını bilmiyorsun heralde ben bu paneli kodladım paylaştım 1-2 yeri değişmişsin kendim kodladım diye geçiyorsun yapma allah aşkına çocukmu kandırıyorsun emeğe saygın hiç yok
- Konular
- 3,917
- Reaksiyon Skoru
- 252
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 301
- MmoLira
- -101
- DevLira
- 0
dostum sen bu panelin orjinalinin Aziz Natour tarafından kodlandığını bilmiyorsun heralde ben bu paneli kodladım paylaştım 1-2 yeri değişmişsin kendim kodladım diye geçiyorsun yapma allah aşkına çocukmu kandırıyorsun emeğe saygın hiç yok
Sence olsa bu konuyu acarmı?
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Merhaba,dostum sen bu panelin orjinalinin Aziz Natour tarafından kodlandığını bilmiyorsun heralde ben bu paneli kodladım paylaştım 1-2 yeri değişmişsin kendim kodladım diye geçiyorsun yapma allah aşkına çocukmu kandırıyorsun emeğe saygın hiç yok
Not: Panel MajorMt2 paneli olup bütün açıkları kapatılmış ve tamamen düzenlenmiştir.Çalışmayan kullanıcı paneli çalışır hale getirilmiştir.
Ben zaten Aziz Natour tarafından kodlandığını yorumlarımda da belirttim.Çocuk kandırdığım yok lütfen üslubunuza dikkat edin.
Ayrıca tarafıma daha fazla hakaret veya aşağılayıcı cümleler gelir ise yasal yollara başvuracağım.
Son düzenleme:
- Konular
- 465
- Online süresi
- 1d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 178
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 579
- DevLira
- 0
yasal olmayan bi oyuna yasal olmayan bi yoldan satış yapıyorsun ayrıca benim kodladığım temayı kendin kodlamış gibi satıyorsun üsütnde düzenleme yapmış olabilirsinbişey demem ama ben kodladım diye geçinmiyeceksin ne tür yasal yollara başvuracaksın merak ediyorum
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Oyun yasal değil fakat ben legal yoldan satış yapmaktayım.Bu panel sizin tarafınızdan değil dediğiniz gibi Aziz Natour tarafından kodlanmıştır.Zaten bunu defalarca yazdım.Panel sahibi (Aziz Natour) bu satışa izin vermez veya karşı çıkar ise zaten satışı kaldıracağım bunu önceden de düşündük.Lütfen daha fazla yorum yapmayın,yorum yapmanız durumunda da ben sessizliğimi koruyacağım.yasal olmayan bi oyuna yasal olmayan bi yoldan satış yapıyorsun ayrıca benim kodladığım temayı kendin kodlamış gibi satıyorsun üsütnde düzenleme yapmış olabilirsinbişey demem ama ben kodladım diye geçinmiyeceksin ne tür yasal yollara başvuracaksın merak ediyorum
Bu panelin size ait olduğunu savunuyorsanız bizimle iletişime geçip panel satımını durdurabilirsiniz.
Saygınızdan dolayı teşekkür ederim.
İyi çalışamalar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)