- Konular
- 2
- Online süresi
- 8043s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 72
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 14 Gün
- MmoLira
- 147
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
⚔ VEZİRSOFT METİN2 YÖNETİM PANELİ ⚔
Premium Sunucu Yönetim Sistemi
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Metin2 sunucularını tek merkezden yönetmek için geliştirilmiş profesyonel bir kontrol panelidir.
Tüm işlemler sade, hızlı ve güçlü bir yapı ile sunulur.
❖ SİSTEM MODÜLLERİ ❖
⚙ Config Yönetimi Sunucu altyapısının temel ayarları bu modül üzerinden yönetilir. Veritabanı bağlantıları, sistem yapılandırmaları ve genel panel kontrolü tek merkezde toplanır. |
Config ekranı |
────────────────────────────────────────────
İstatistik ekranı | İstatistik MerkeziSunucu verileri ve genel durum tek bakışta analiz edilir. Yönetici için hızlı kontrol ve karar alma avantajı sağlar. |
Karakter YönetimiKarakter verileri üzerinde düzenleme ve kontrol sağlar. Oyuncu destek süreçlerinde hızlı müdahale imkanı sunar. |
Karakter edit ekranı |
Hesap ekranı | Hesap YönetimiHesap kayıtları ve detayları düzenli şekilde yönetilir. Oyuncu işlemleri daha kontrollü hale gelir. |
Log SistemiTüm işlem geçmişi izlenebilir. Denetim ve kontrol süreçlerinde büyük avantaj sağlar. |
Log ekranı |
Ban & GM yönetimi | 🛡 Moderasyon Sistemi Ban işlemleri ve GM yetkileri merkezi olarak yönetilir. Moderasyon sürecini profesyonelleştirir. |
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
PROFESYONEL • STABİL • TEK PANEL
Tüm sistemler tek merkezde birleşir. Yönetim daha hızlı ve daha güçlü hale gelir.
Daha fazla özellik mevcuttur sol taraftaki menüden onları da görebilirsiniz..
İletişim= xemreceylan@gmail.com

İstatistik Merkezi
Karakter Yönetimi
Hesap Yönetimi
Log Sistemi