Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Sol üst Drop Sorunu .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Juice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ;

Yeni bir metin2 sunucusu kiraladım fakat sol üstteki droplardan sorun yasıyorum, bilişim bir panel yükleyince yeni üyeliklerde dropları veriyor fakat server'ıma ozel bir panel aldım onu yükleyince vermiyor aldıgım kısıyle gorustum fakat kimsede olmadıgını soyledi ve ben bu adama güveniyorum sorun mysql ile mi ilgili yoksa panelde mi sorun var ?

PHP:
 "ayarlarım159.php" dosyası ile ilgili bir sorun değil jaxen panel kullanmıyorum
 ayarlarım159.php dosyası yok.

Son düzenleme:
Navicattan account/account gir biraz sağa doğru kaydır tabloyu orda gold_expire ra gelince dur gold_expire a tıkla zaten tıklayınca üç nokta çıkıcak bu üç noktaya tıkla orda tarih seçme bölümü çıkacak orda 2014 falan seçersen iyi olur.sonra o seçtiğin tarihi kopyala diğerlerine yapıştır.diğerleri;

gold_expire
silver_expire
safebox_expire
autoloot_expire
fish_mind_expire
marriage_fast_expire
money_drop_rate_expire

bunu ordaki herkese uygula 2-3 kişi varsa kolay olur yoksa karakterleri sıfırla yoksa yeni gelenler dışında eski oyuncular bu özelliklerden yararlanamaz.
Neyse bu tarihi kopyaladın ama tarihlerin hepsi aynı olucak dikkat et o açıdan.sonra bunu uyguladıktan sonra çık.bu sefer account tablosuna sağ tıkla design table de ve ordada yukarıda gördüğün özellikleri(gold_expire, vs..) bul ve tablolara kopyaladığın tarihi aynı şekilde burayada yap orda üstüne tıklayınca zaten altta boşluk olacak oraya yapıştırırsın tarihi hepsine tablolarda yaptığın aynı tarihi yapıştırdıktan sonra sol üstten save de ve çık artık tamam reboot atıp deneyebilirsin

ayarlarım 159 yoksa public html de inc klasörü olması gerek. orada config , configuare vb isimli dosyaların içini açarak anlayabilirsin. örnek olarak vermek gerekirse 9000 days olur hepsi . yani üyelikten sonra 9000 gün boyunca o etkiler olur hesapta. oradan bulup düznle derim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri