InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

25 mmo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan abcdetevfik12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Efendim Ben Sizden Önce başlamış Olan Bir Arkadaşım var size O Belki Yardımcı Olabilir.

[B @PORTOFINOO;[/B]

Senide Pek Tanımıyorum Ama Sen Beni tanıyorsunuz Kardeşim Sen Bu Kardeşime de bir Yardımcı Ol :)

Çok teşekkür ederim :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yayların fiyatları 110t ye kadar fırlamıstı fakat 95 itemlerinin mmo değeri 50mmo

Sen 25mmo çekip 12tane değiştirme alabilirsin :)

Çok saolun :) doğru 25 mmo çektim ama belki bi 25 daha da çekebilirim yay alıp satmak için

Teşekkürler hüseyin abicim.Arkadaşlarda yardımcı olmuş zaten ben de bir söz edim.95 lik silahlar 50 mmo 25 lira ile alamazsın 25 lira ile kostüm alıp satabilirsin o daha karlı olucaktık.12 değiştirme 36 t eder en fazla.Erkek için çöl kostümü alırsan 40 45 t edicektir.

Teşekkür ederim :)

Teşekkürler hüseyin abicim.Arkadaşlarda yardımcı olmuş zaten ben de bir söz edim.95 lik silahlar 50 mmo 25 lira ile alamazsın 25 lira ile kostüm alıp satabilirsin o daha karlı olucaktık.12 değiştirme 36 t eder en fazla.Erkek için çöl kostümü alırsan 40 45 t edicektir.

Çöl kostümü sadece tek mi 40 45 t eder yoksa şapkasıyla birlikte mi?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri