HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Çok Önemli Bir Paylaşım Bir Çok Arkadaşımızı Büyük Dertten Kurtaracağına İnanıyorum.
Kurulum;
dos.rar içindeki dosyaları /root dizinine gönderiyoruz, gönderdiğimiz dosyalara chmod 755 değerini veriyoruz, ardından ssh bağlanıp sırasıyla,
crontab -e
i (enterlamıyoruz sadece i tuşuna basıyoruz)
dos.rar içindeki cron.txt deki yazılanları kopyalayıp sağ tık ile yapıştırıyoruz.
esc tuşuna basıyoruz
:wq yazıp enterlıyoruz
/etc/rc.d/cron restart komutuyla crontabımıza restart atıyoruz
crontab -l komutunda işlediklerimiz gözüküyorsa sıkıntı yoktur.
Yok ben bunları yapamam derseniz ftp bağlantısı kurup "/var/cron/tabs" dizinine gidin root adlı dosyayı açın dos.rar içindeki cron.txtde yazılanları yapıştırın kaydedip çıkın sshden /etc/rc.d/cron restart komutu verin.
not: /bin/echo $FR_MIN_CONN >> /root/banlist.txt gibi komutlar ekleyerek banliste kaç paket aldığınızı yazdırabilirsiniz
Kurulum;
dos.rar içindeki dosyaları /root dizinine gönderiyoruz, gönderdiğimiz dosyalara chmod 755 değerini veriyoruz, ardından ssh bağlanıp sırasıyla,
crontab -e
i (enterlamıyoruz sadece i tuşuna basıyoruz)
dos.rar içindeki cron.txt deki yazılanları kopyalayıp sağ tık ile yapıştırıyoruz.
esc tuşuna basıyoruz
:wq yazıp enterlıyoruz
/etc/rc.d/cron restart komutuyla crontabımıza restart atıyoruz
crontab -l komutunda işlediklerimiz gözüküyorsa sıkıntı yoktur.
Yok ben bunları yapamam derseniz ftp bağlantısı kurup "/var/cron/tabs" dizinine gidin root adlı dosyayı açın dos.rar içindeki cron.txtde yazılanları yapıştırın kaydedip çıkın sshden /etc/rc.d/cron restart komutu verin.
not: /bin/echo $FR_MIN_CONN >> /root/banlist.txt gibi komutlar ekleyerek banliste kaç paket aldığınızı yazdırabilirsiniz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
yararluıııııı
Teşekürler

Tesekkurler ama anlatım bıraz kotu
Teşekürler

Teşekkürler
Teşekürler

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)