- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şimdi Tekrardan Selamın Aleyküm,
Bayağı bir araştırma yaptım ve elime 2 bilgi geçti
1. Bilgi
Şimdik Metin 2'nin kurlu olduğu yer büyük ihtimal ile yerel disk ' C ' Dir Fakat 1 Sene öncede bende böyle bir hata yaşamıştım Bir GameBook Aldım Kısacası [Labtop] Ve Masa üstü bilgisayarımla uzun süre ilgilenmedim ve birgün aklıma takıldı girdim ve birikmiş 100 tane felan 3.5 GB lik güncelleme yaptım düzeldi Ama Bir Laptop Kullanıcıysan Güncellemeyi Kafana Takma Herneyse Konudan Şaşmayalım Şimdi [Yerel Disk C] ' de ise Onu Hemen ordan siliyoruz ve yeniden kuruyoruz ama [Yerel Disk D] ' ye kuruyorsun ve modemine res Atıp bir 30 dakikka boyunca bütün fişleri çekip bekle internet biraz rahatlasın ...
2. Bilgi
[FONT=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]Çarşamba Gününü Bekle[/FONT]
1-[GM]'nin oyuan rest atması ve server açıldığı anda
2-Modeme rest at
Bu Kadar Kolay
Not:Eğer modemi komşunuzla veya apt.deki biriyle ortak kullanıyorsanız şu adımları izleyin:
Denetim Masası >>> Ağ Bağlantıları >>> Yerel Ağ Bağlantısı adımlarını uygulayın ve Yerel Ağ Bağlantısının alt kısmındaki Devre Dışı Bırak'ı tıklayın sonra kapatın onu tekrar Yerel Ağ Bağlantıları Diyin Sorun Uçup Gidicek .
İnşallah Yardım edebilmişimdir İyi forumlar.
Bayağı bir araştırma yaptım ve elime 2 bilgi geçti
1. Bilgi
Şimdik Metin 2'nin kurlu olduğu yer büyük ihtimal ile yerel disk ' C ' Dir Fakat 1 Sene öncede bende böyle bir hata yaşamıştım Bir GameBook Aldım Kısacası [Labtop] Ve Masa üstü bilgisayarımla uzun süre ilgilenmedim ve birgün aklıma takıldı girdim ve birikmiş 100 tane felan 3.5 GB lik güncelleme yaptım düzeldi Ama Bir Laptop Kullanıcıysan Güncellemeyi Kafana Takma Herneyse Konudan Şaşmayalım Şimdi [Yerel Disk C] ' de ise Onu Hemen ordan siliyoruz ve yeniden kuruyoruz ama [Yerel Disk D] ' ye kuruyorsun ve modemine res Atıp bir 30 dakikka boyunca bütün fişleri çekip bekle internet biraz rahatlasın ...
2. Bilgi
[FONT=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]Çarşamba Gününü Bekle[/FONT]
1-[GM]'nin oyuan rest atması ve server açıldığı anda
2-Modeme rest at
Bu Kadar Kolay
Not:Eğer modemi komşunuzla veya apt.deki biriyle ortak kullanıyorsanız şu adımları izleyin:
Denetim Masası >>> Ağ Bağlantıları >>> Yerel Ağ Bağlantısı adımlarını uygulayın ve Yerel Ağ Bağlantısının alt kısmındaki Devre Dışı Bırak'ı tıklayın sonra kapatın onu tekrar Yerel Ağ Bağlantıları Diyin Sorun Uçup Gidicek .
İnşallah Yardım edebilmişimdir İyi forumlar.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 30m 36s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 28 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
Uğraştığın için teşekkürler...
- Konular
- 1
- Online süresi
- 30m 36s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 28 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
güncellemeleri kontrol edeyim.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 30m 36s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 28 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
buyur burdan yak. güncelleme sorunu çıktı şimdide 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...