- Konular
- 1
- Online süresi
- 30m 36s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 28 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
selam arkadaşlar metin2 yi açıyorum karakter yok yeni kurdum. mavi bayrağa tıklıyorum (hepsinde oluyo sorun) SEÇİM e tıklıyorum ekran karakterlere gelcekken donuyo hiçbişey yapılmıyor sonra kendiliğinden reset atıyor. yaklaşık 1 yıl önceye kadar aynı bilgisayarda oynuyordum metin2yi . lütfen bilen biri yadım etsin acil. 

- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Geniş Bir açıklama hazırlıyorum sana kardeşim 5 Dk ya tamamliyacam.
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Evet Selamın Aleyküm Dostum Sorunun'a Bir Çözüm Yolu ürettim Ve olucak büyük ihtimal ile bilgisayarın hergün güncellenen özelliklerden geri kalmış olabilir buna karşı şuan alttaki Resimlere göre yaparsan sorunsuz oynaya bilirsin Haydi Başlayalım.
1. Olarak
Bilgisayar ' a Sağ Tıklayıp , Özellikler Diyoruz.
2. Olarak
Oradaki Sol Taraftaki Sistem Bölümünden ise Gelişmiş Sistem Ayarları diyoruz.
3. Olarak
Ve Gelişmiş sistem ayarları dedikten sonra Orda Yukarıda Gelişmiş işaretinden Ayarlar'a Tıklıyoruz.
4. Olarak
Görsel Efektlerden , Bilgisayarım için en iyi olani windows seçsin diyoruz ve, Ardından Veri Yürütme Engellemesine Tıklıyoruz.
5. Olarak
Oradaki Ekle Butonuna Tıklıyoruz.
6. Olarak
Metin 2 Nin Kurulu Olduğu Yeri Seçip Ordan metin2'yi Seçiyoruz Ardından Aç'a Tıklıyoruz.
7. ve Sonuncu Olarak
Uygula Deyip Ardından , Tamam'a Tıklıyoruz
Ve Ardından Metin2 Ye Giriş Yapın
Yardım Edebilmişssem Ne Mutlu Bize Bir Teşekkür'ü Çok görmeyin lütfen İyi Forumlar.
1. Olarak
Bilgisayar ' a Sağ Tıklayıp , Özellikler Diyoruz.
2. Olarak
Oradaki Sol Taraftaki Sistem Bölümünden ise Gelişmiş Sistem Ayarları diyoruz.
3. Olarak
Ve Gelişmiş sistem ayarları dedikten sonra Orda Yukarıda Gelişmiş işaretinden Ayarlar'a Tıklıyoruz.
4. Olarak
Görsel Efektlerden , Bilgisayarım için en iyi olani windows seçsin diyoruz ve, Ardından Veri Yürütme Engellemesine Tıklıyoruz.
5. Olarak
Oradaki Ekle Butonuna Tıklıyoruz.
6. Olarak
Metin 2 Nin Kurulu Olduğu Yeri Seçip Ordan metin2'yi Seçiyoruz Ardından Aç'a Tıklıyoruz.
7. ve Sonuncu Olarak
Uygula Deyip Ardından , Tamam'a Tıklıyoruz
Ve Ardından Metin2 Ye Giriş Yapın
Yardım Edebilmişssem Ne Mutlu Bize Bir Teşekkür'ü Çok görmeyin lütfen İyi Forumlar.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 30m 36s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 28 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
forzai kardeşim emeğine sağlık uğraşmışsın belliki teşekkürler fakat sorunum devam ediyor 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...