Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Selam Beyler YATTIK - TOKATLADIK BUNA SON VERELİM DEDİK
BENDE OYUNU BIRAKIYORUM RECEP VE MEHMET ABİ XxETERNALxX Size elvada SİZEDE ÇOK YANLIŞIM OLDU AMA ARTIK YANLIŞLARIMIN CEZASINI GERÇEK HAYATTA ÇEKİYORM NEYSE HERKEZE ŞİMDİDEN İYİ OYUNLAR KALIN SAĞLICAKLA >£#>£#>£#>£#>£
Eywallah Jardeşim Bizi Üzdün Sevindirdin Mutlu Zamanlarım Geçti Senle Unutmicam Seni Allaha Emanet Ol
MMOMT2- Jüpiter Seni Unutmicak

Yav ne bırakması ismaal uyurken kimse oynamıyor oyunu zaten adam uyurken veda mesajı yazarmı yav herkes uyuyor
Hayatında basarılar dıyıcemde ismail sen yıne burada olucaksın zaten bizleride bırakmazsın sen ben hıssedıyorum bu arada burdanda yazayım dedım loncan hayırlı olsun basarılar he bırakacak olursanda oyunda bul konusalım sana bırakma ızını yok :m08: seviliyorsun İsocan.....
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)