Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

DarkOrbit YARDIM-DESTEK-HER ŞEY! (((SPEEDOFLİGHT)))

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SpeedOfLight
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 831

SpeedOfLight

Level 7
TM Üye
Konular
402
Online süresi
9d 56m
Reaksiyon Skoru
168
Altın Konu
9
TM Yaşı
13 Yıl 10 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
173
MmoLira
573
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

images
Evet arkadaşlar bugün bir ilk yapıcam ve DARKORBİT hakkında çok gelişmiş bir konu paylaşıcağım.Ne ararsanız bulabileceksiniz. :)

Credits nedir?

Credits Uzaylı Gemileri,bonus kutuları,hammaddeleri satarak çıkarılabilen bir para şekilidir.Credits Açık Arttırma'da parayla(CREDİTSLE)İhaleye girmenize yardımcı olabilir.Credit ile istediğiniz her şeyi alabilirsiniz denilede bilir.

Uridium NEDİR?

Uridium uzaydaki en değerli madendir.Uridiumla istediğiniz her şeyi alabilirsiniz.Urdium kazanmak için ise UZAYLI kesebilir,bonus kutu toplayabilir veya parayla satın alabilirsiniz.

Hammedde Nedir?

Hammedde uzayda boşta bulunan madenlerdir.Credits kaynağınızın %100'ü neredeyse madenlenderdir.Fakat toplayarak değil skylabtan para kazanmalısınız.Hammadde'yi satmak için ise uzay istasyonunuza gidin ve sağ üst köşeden ikili ok tuşuna tıklayınız.

Açık Arttırma Nedi? (S.S.S)

Açık Arttırma CREDİT'si anlatırken söylemiştim creditsle istediğinizi almaya yarıyan bir ihale.

S.S.S:
S: Eğer açık arttırmayı kaybedersem ne olur ?

C: Teklifte kullandığın tüm kredileri geri alırsın.

S: Ben geçerli olan teklifimi yükseltmem için ne yapmam gerekir ?

C: Sadece ihaleye vermek istediğiniz yeni tutarı girin.Yeni geçerli teklifinizin diğerinden en az 10.000 credi daha yüksek olması gerektiğini unutmayın.

S: Bir ihale için en az teklif verilen credi miktarı var mı ?
C: Evet, bir ihale teklifi için minimum 10.000 kredi.

S: İhalede bir teklifin verilip verilmediğini nerede görebilirim ?

C: Teklif verdikten sonra teklif verdiğiniz eyleme gidin. Altında ne kadar teklif verdiğinizi göreceksiniz.

S: Şuanda benim en yüksek teklifi verip vermediğimi nasıl anlarım ?

C: Açık arttırmada en yüksek teklifi veren üye öğe açıklamasının hemen altında adı görülür.

S: Mevcut ihalede en yüksek teklif miktarını nerede görebilirim ?

C: Mevcut açık arttırma süresince en yüksek teklif veren üyenin teklif miktarı görünmez.

Her zaman öğe açıklaması altında yazan ismin hala ihalede geçerli olan teklif olduğunu bulabilirsiniz.

S.S.S. ALINTIDIR.!!!!

HİLELER ve BUGLAR!

Darkorbit'te hile veya bug yaparsanız ne olur diye soranlar kesin vardır ya da nereden hile veya bug bulabilineceğini soranlar.
DarkOrbit'te hile yaparsanız hesabınız banlana bilir.

Daha fazla yazılar hazırlanılıyor.!Resim için birine ihtiyacım olduğu için burda kesmek zorunda kaldım skylab galaxy gates falan eklenicektir.

ben yardımcı olabilirim dostum

teşekkürler

Güncel ganimet kutuları koyuluyor. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri