xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Darkorbit Açık Arttırma Stratejisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LONGINUS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K

LONGINUS

Level 11
TM Üye
Üye
Konular
565
Reaksiyon Skoru
979
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 4 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
220
MmoLira
-28
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bilindiği Üzere Uridium Parayla Satın Alınan Oyun Parasıdır.Uridium Olarak Satılan Pek Çok Malzeme Olduğundan Açık Arttırma Denilen Bir Olay Var.Açık Arttırmada Credits ile Uridiumlu Malzemeleri En Yüksek Teklif Vererek Alınıyor.Bu Stratejiyi Ben Buldum ve Geliştirdim.

1. Strateji ( Kurnazlık )
Arkadaşım ve Ben Ortak Bir Char Kullanıyoruz.4 İris'i Vardı.İrise Türkiye5 'te Oldukça Fazla Teklif Veriliyor. Arkadaşım Bu Konu Üzerinde Bana Çok Değindi.80 M Bastım Alamadım Aga Felan.. Oysaki Ben Sadece 8-6-5-10 M Arasından Alabildim. Stratejim Şudur. TR5'te TınN Klanı 1.'dir. Bizim Nickin Sonunda Tınn Yazıyor.Bi Ara Okul Sonrası Saat 12:00 'da İhaleye Girdim. Baktım Kimse Teklif Vermiyor. Sonunda Biri Teklif veriyor ve İris'i Alıyor. Bende 10 M Basarak 13:00'da Tekrar Deniyorum ve Alıyorum Burdkai Strateji Çok Basit Bir Kereliğine Mahsus Yüksek Teklif Sunun Herkes Basıcak ve Yükske Bir Teklif Veremiyecek.Daha Sonra Siz 10 M Kadar Bir Teklif Vereceksiniz ve Bir Korku ve Tırsmayla Teklif Veremeyecekler. Ben Bu Sayede İris'i Fulledim.Güçlendiricileri Fulledim ve En Önemlisi Tüm Goli Tasarımlarına Sahip Olmakla Beraber Kalan 4 İrisi Kıusa Sürede Full LF3 le Donattım.

2. Strateji ( Zaman )

Bu Strateji Tamamen Zamana Bağlıdır. Teklif Önemli Değil.Şimdi Bu Stratejimde 2 Aşama Var. Birincisi En Az Teklif Verinen Zaman İkincisi En Çok Teklif Verilen Zaman. En Az Teklif Veren Zamanlarda En Yüksek Teklifi Son Saniyelerde Basacaksınız. En Yüksek Teklif Verilen Zamanda En Az Teklifi Açık Arttırma Başlar Başlamaz Vereceksiniz. Size Tavsiyem En Az Teklif Aşamasını 12:00 - 15:00 Arası En Yüksek Teklif Aşamasınıda 00:00 - 06-00 Yapmanızdır

3. Strateji ( Site Ağırlığı )

Bu Çok Rastlanan Bir Olay Değil.Belki Rastlamışsınızdır.Darkorbit Sitesi Bi Ara Ağır Çalışmaya ve Üyeliğe Girmesi 1 Saat Zamanmı Ne Alıyordu. O Sırada Ben Açıktım ve Site Ağır Çalışmaya Başladı. Hemen Açık Arttırmaya Tıklayıp Baya Bi Bekledim. Sayfa Açılınca Ne Varsa Teklif Verdim.Goliath İris Lf3 Güçlendiriciler Kamuflaj ve Daha Fazlası Bana Geldi.. Çünkü 1 Dk Kala Açık Arttırmaya Girmiştim Dhaa Tekllif Veren Yoktu.. :D

4. Strateji ( Tahmin Etmek )

Bu Stratejide 2 Sağlam Hesabınız Olsun. Açık Arttırmada Strateji Kullananların Stratejisini 1. Hesabınızla Teklif Vererek Bulacaksınız ve Stratejisini Kırıp O Malzemeye sahip Olacaksınız.

Teşekkürler.Mantıklı Taktikler

saol kardeşim işime yaradıNickin ney darkorbitte

Teşekkürler... Ancak Türkiye Serverlerinde bir durum söz konusu...Örneğin TR5 sen nickin sonuna TınN yazdın. Bu tınn klanından herhangi birisinin aynı ihaleye girmesi sonucunda senin nickin sahteliği ortaya çıkar...Kimse tanımadığı için sürekli irise giriyosan ezilirsin yada herhangi başka bir şeye gir fark etmez... Kesinlikle deşifre olmamakzorundasın aksi halde herşey boş. Denemekte lazım tabiki...

benn zaten tınn klanındaydım :D İlla O Stratejiyi kullanman gerekmez Başka Stratejilerde Yazdım :) Yorumlarınız İçin Teşekkürler.. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri