bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gereksiz Ban

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan quakmade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

quakmade

Level 2
Üye
Konular
56
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
53
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Admin bir sorun var http://www.turkmmo.com/kufur-hakaret-bildirim/2725593-skylife-item-hirsizligi-jupiter.html bu linkte para calma felan yok o videodan 3 gün önce ox vardı oxta adam parayı bölüşelimmi dedi bende cevap vermedim adam yalnış cevaba gitti sonra para bana gelmedi adama para gelmedi dedim gecen gün o adamada olmus sonra o cıktıktan 10 dakika sonra para geldi bende ona veremedim. sonra ertesi gün actı bana paramı ver dedi paramı ver diyo bende harcadım sonra herkese SkyLife hırsızdır diyor sonra bende basımdan sagmak için 10 t nide caldım dedim oda itemleri çaldınmı dedi bende hayır dedim çünkü onun tek derdi paraydı sonra cevap gelmedi engellemeyi denedim yancarlardan yazıyor bende onu söyledim. Admin mantık yürütürsek sadece parayımı çalarım.bütün itemlerini alırım ama onun çarına girmedim bile şifresini bilmiyorum nasıl gireyim dediğim gibi başımdan sagmak için dedim bunu biraz inceleme baslatmanızı talep ediyorum.. boşuna ban yedim..

SkyLife

Gereğinin yapılmasını arz ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri