DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Karahan Bot Perx v2.0

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ct1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ct1907

Level 1
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl
Başarım Puanı
47
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bu hile perx le çalışır,örneğin crossfire oynamış olanlar bilir.Perx i açarsınız dll'yi koyarsınız ve oyuna girersiniz.Bunu yapmakda benzer nerdeyse aynı şekilde.Öncelikle anlatıyorum(video'yu tıklayın daha iyi anlarsınız çünkü ilk yapanlar için zor olabilir)

1-)İndirdiğiniz dosyayı rar'dan çıkarın
2-)Perx'i açın
3-)browse'ye tıklayıp karahan.dll'yi seçin
4-)what to inject bölümüne Karahan yazalım.
5-)Automatically'i seçelim
6-)Oyuna girmeden içindeki PerXonn.exe ye tıklayalım.Buna tıklayınca hiç bişi gelmez ama oyun içinde asıl görevi yapar.

İsterseniz bu anlattıklarımı içine videolu olarakda koydum.Bunu söyleyeyim.Arkadaşlar arada 1 xtrap yakalayabilir.Crossfire örneğindede oldugu gibi bu hileyi ordan çevirdim.O yüzden biraz sorun olabilir ama daha sonraki versiyonlarda daha iyi yapacağım.

Bazı virüs programları Perx'i virüs sanar çünkü sistemi karıştıran bir araçtır.Bu yüzden virüs programınız varsa öncelikle kapatın.

Bu dediğim işlemleri yaptıktan sonra oyuna girin.Perx'de hala waiting yazar ama o çalışmaya başlamıştır.Nedeni perx'i crossfire oyunundan uyarladığım için orasını yapamadım.

Oyuna girdikten sonra bot açılır menüden istediğinizi seçebilirsiniz.Beyler ilk yaptığınızda olmassa birkaç kere deneyin.Xtrap bazen menünün açılmasını engelliyor fakat oyundan atmıyor Teşekkürler

LİNKLER

Alternatifler

Herkese teşekkürler.Kendim crossfire'dan çevirdim lütfen emeğe saygı arkadaşlar alıntı yapmazsak çok iyi olur.Yapsanızda önce bir izin isteyin lütfen

Arkadaşlar sanırım video'da bi sorun olmuş olabilir tekrar upload edeceğim.İyi günlerrr

aferim sana ibnelikte rekor kırarsın trojen koymayı çok iyi bilion sen trojen koysanda benim sapasağlam bilgisayarım var yemezler bunu he bu arada aldım trojeni ananın bi yerlerine soktum alırsın ordan

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri