Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ozcan110r

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CfPro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 463
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CfPro

Level 1
Üye
Konular
21
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Forumun Hic Tadı Kalmadı Forumu Mafetiler Oncelikle Ozcan110r Mark ta virus total yok die kapatı :l03::m08:Mark nedir:Altta Multi Kill İsaretlerinin Bi Deisigi Daha Guzeli .
Ama Ozcan110r
:ka24::ka24:Mark ı virus taraması yok die kapatiyo hck leri virus taraması yok diee kapatıyo Ozcan Forumda Admin Olmayı Hak Etmiyo Mark Ta Virus Taraması Olurmu Sen Nasıl Yetkilisin Ozcan110r durmadan forumu dusurmeye Devam Ediyo :ka24::ka24::ka24:Ozcanin Artık Yetkili Olmasını İstemiyoorzz !!!!!!! Ozcan Forumuu Maff Etmek icin yonetici olmus
Mark In Virus Taraması Yok Die Kapatıyo
:l03::l03::l03::m08::m08::m08::rolleyes: lOzcan Forumun Ne Oldugunu Bİle Bilmiyo :m08::m08::m08:[Ozcan Kafasında Suan Forum Ne Diye Dusunuyo :eek::eek::rolleyes::rolleyes::rolleyes::p:pOzcan Arkadaslar sana forum ne ogretir merak etme uzulme]:ka19::ka19::ka19:
Haklıyım Diyenler !!!!

bence haklı herşeyde virüs olabilir virüstotale 1 dknı verip taratsan ne olacakki sen bunu yapmamaya ısrar ediyorsun demekki var bişeyler :)

Ewet gerçektende diğer forumlarda aradım her forumda hile war bir tek turkmmo da yok her kes hack paylaşıyor Her dakka ozcan110r kapatıyor

bence haklı herşeyde virüs olabilir virüstotale 1 dknı verip taratsan ne olacakki sen bunu yapmamaya ısrar ediyorsun demekki var bişeyler :)
​Mert Yalakalıkta 1 Numarasın Kardesim Mert 2 Yalakalık %99 Loading /////////////////////////

Kaç kere aynı şeyi tekrarladın sayamadım, dosyanın ismi mark demekle olmuyor, içinde ne var ne yok belli değil.

- Bence forumu senin öğrenmen gerekiyor, hile yerine mark konusu açıyorsun ?

Ewet gerçektende diğer forumlarda aradım her forumda hile war bir tek turkmmo da yok her kes hack paylaşıyor Her dakka ozcan110r kapatıyor

Diğer forumlarda buluyorsan bence bu bölüme hiç girme, kurallara uygun olmayan konu bu forumda kapatılıyor kaç kere söyleyeceğim ?

* Örnek Konu : Konu Açmadan Önce İnceleyiniz Sizin için örnek konu açtım zahmet olmazsa konu açmadan önce bir inceleyin ve farkı görün.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri