- Konular
- 147
- Reaksiyon Skoru
- 152
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu Konu Altına Benim Verdiğim Dersle İnjector Yapan Tüm Arkadaşlarım İnjectorunu Paylaşsın.
İndirme Linklerim:
Virus Taraması:
Bin Beş Yüz 66 Kere Söledim Söliyorumda Trojan Zararlıdır Trojan-Dropper!IK-Trojan-Dropper Bu İsimdekiler Ve Bunun Gibiler Araştırsanız Zararını Bulamicanız Görenmez Virüslerdir.
Bişi Belirtiyim Arkadaşlar İnjectorler Xtaraba Yakalanmaz Diye Biliyorum.Ve Az Tücrübesis Arkadaşlar İnjectorle Dll İnject Ediyorlar Msgboxsu Allıyorlar
Ama Dll Fix Yediği İçin Xtarap Yakalıyor Bunlarda İnjector Xtarp Yakalıyor Sanıyor Mevzu Bu Msgbox Mesaj Kutusu Demek Onu Alırsanız Bir İnjectorde %100 Çalışıyor Demektir Kapişşş.!
:ka24::l03::l04::ka19::m08:

:l03::ka24::ka24 ::m08:
İndirme Linklerim:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virus Taraması:
Bin Beş Yüz 66 Kere Söledim Söliyorumda Trojan Zararlıdır Trojan-Dropper!IK-Trojan-Dropper Bu İsimdekiler Ve Bunun Gibiler Araştırsanız Zararını Bulamicanız Görenmez Virüslerdir.
Bişi Belirtiyim Arkadaşlar İnjectorler Xtaraba Yakalanmaz Diye Biliyorum.Ve Az Tücrübesis Arkadaşlar İnjectorle Dll İnject Ediyorlar Msgboxsu Allıyorlar
Ama Dll Fix Yediği İçin Xtarap Yakalıyor Bunlarda İnjector Xtarp Yakalıyor Sanıyor Mevzu Bu Msgbox Mesaj Kutusu Demek Onu Alırsanız Bir İnjectorde %100 Çalışıyor Demektir Kapişşş.!
:ka24::l03::l04::ka19::m08:

:l03::ka24::ka24 ::m08:
Son düzenleme:
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 16 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yusuf trojan bulundu. konu kilit pls
- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
la yusuf injektörün çalışsa bişey demiyecem çalışmıyor artı virüs var bide paylaşın diyorsun kafan iyi mi senin ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)