Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Maxmi - TR Server Files 2013 v1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 300
  • Görüntüleme Görüntüleme 36K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle hayırlı satışlar bi konuya değinmek istiyorum bu filesi almayı düşünen arkadaşların neden maxmiden asıl satıcısından almaları ve diğer emek hırsızlarının paylaştığı filesi neden bedavaya almamaları.

1. Game Versiyonu 34083 çok değişik bir sistem piyasada bu game versiyonundan doğru düzgün anlayan bir elin parmaklarını geçmez onlarda zaten bedava destek vermez bedavaya sorunlu filesi alsanız bile hiç bi işe yaramaz anlicanız, bu adam burda bedava destek veriyor her türlü.

2.En günceli sorunları giderilmiş files maxminin elinde.

3.Herşeyi geçtim zaten en kötü destek alıcam desen birinden senden 20 liradan aşağı almaz o da 1 sorununa ama bu adam istediğin kadar yardımcı oluyor online oldukdan sonra.

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı satışlar bi konuya değinmek istiyorum bu filesi almayı düşünen arkadaşların neden maxmiden asıl satıcısından almaları ve diğer emek hırsızlarının paylaştığı filesi neden bedavaya almamaları.1. Game Versiyonu 34083 çok değişik bir sistem piyasada bu game versiyonundan doğru düzgün anlayan bir elin parmaklarını geçmez onlarda zaten bedava destek vermez bedavaya sorunlu filesi alsanız bile hiç bi işe yaramaz anlicanız, bu adam burda bedava destek veriyor her türlü. 2.En günceli sorunları giderilmiş files maxminin elinde.3.Herşeyi geçtim zaten en kötü destek alıcam desen birinden senden 20 liradan aşağı almaz o da 1 sorununa ama bu adam istediğin kadar yardımcı oluyor online oldukdan sonra.
Değerli yorumun için teşekkür ederim.
hayırlı satışlar mükemmel files
Sağolasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri