Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Güncelleme geldi. Sorunlar çözüldü
hocam skype ?
Teşekkür ederim.Gördüğüm en güzel files Tebrik ederim.
-Alt yapı ; AntiMt2 Server Files
-Server Files Özellikleri ;
- Game Versiyonu : 34083 (6 MB ya da 8 MB seçebilirsiniz)
1. Statü Sınırı : 90.
2. Level Sınırı : 105.
3. Kostüm Sistemi.
4. Evcil Hayvan Sistemi.
5. Backdoor açığı kapalı.
6. 200 Drop sorunu kapalı.
- Db Versiyonu : 33820
1. İtem_names.txt , item_proto.txt, mob_names.txt, mob_proto.txt
( Navicat üzerinden item_proto ya da mob_proto'da herhangi bir değişiklik yaparsanız aktif olmaz. /usr/game/g1/db 'ye girip item_proto.txt'i yada mob_proto.txt'i masaüstünüze çekip istediğiniz gibi düzenleyip geri yüklersiniz reboot atarsınız ve start verdiğiniz de mysql'ı günceller. )
- Client Versiyonu : 36469
1. İnjectör'ü engellemez ama inject edilerek açılan hilelerin çoğunu engeller. (Saldırı hızı, hareket hızı, item çalma, efsun botu)
- Official Kostüm Sistemi
- Official Evcil Hayvan Sistemi
- Official Enerji Sistemi
- Official Skybox
- Official Şeytan Kulesi
- Official Şeytan Katakomb'u
( Şeytan Katakomb'una gidebilmek için Şeytan Kulesi'nde Lusifer mağlup etmelisiniz. Lusifer'i yendikten sonra şevresindeki herkes 8 saat boyunca Şeytan Katakombu'na girip, çıkabilir. )
- Official Level Sandık Sistemi ( 1. seviyeden 90.seviye'ye kadar her 10 seviye aralığında sandık kazanırsınız ve içerisinden seviyenize uygun ekipman çıkar. )
- Official Ejderha Odası
- Örümcek Zindani - 3
- Toplam 4 Channel ve 8 Core ( Her Channel de 2 Core bulunmaktadır. )
- TR'ye yeni gelen item, yaratık, npc, harita hepsi eklidir.
- TR'ye yeni gelen yaratıkların exp oranları TR ile birebir aynıdır.
- TR'ye yeni gelen yaratıklardan düşen itemler TR ile birebir aynıdır.
- TR'ye yeni gelen Metin Taşları'ndan düşen itemler TR ile birebir aynıdır.
- TR'ye yeni gelen bosslardan düşen sandıklar ve bu sandıklardan çıkan itemler TR ile birebir aynıdır.
- TR'ye yeni gelen haritalara ulaşmak için Işınlayıcı NPC'sini ziyaret etmeli ve Ejderha Tanrı Kayası'nı seçmelisiniz. Ayrıca yeni haritalar arası geçiş portal (Işınlanma kapısı) ile sağlanmaktadır.
- TR'ye yeni gelen silah dönüşümleri ve + basma itemleri TR ile birebir aynıdır.
Level Sandık Sistemi ;
Official Kostüm Sistemi ;
Not : Kostümler rastgele özellik verir ve süreleri farklıdır. Ayrıca bütün kostümler özellik vermez.
Official Evcil Hayvan Sistemi ;
Not : Aynı anda iki tane Evcil Hayvan çağıramazsınız. Çağırdığınız Evcil Hayvan bonus verir. Aynı anda At ya da Bineğinizi de kullanabilirisiniz. Evcil Hayvan Mühürleri sürelidir ve süresi bitince kaybolur.
Ren Geyiği Yavrusu ve Bambi Özellikleri ve Süreleri ;
Ren Geyiği Yavrusu : Bonus yok ve 20 gün. Bambi ; Max. Hp +2000 ve 120 gün.
Buz Ankası ve Yavru Azrail Özellikleri ;
Buz Ankası : Bonus yok ve 120 gün. Yavru Azrail : Şeytan Katakombu'nun 2.katından itibaren 1500 HP ve +%15 hasarı ve 120 gün.
Porki ve Rüfüs Özellikleri ;
Porki : 2000 HP ve 120 gün . Rüfüs : +2000 HP ve 120 gün.
Leonidas ve Khan Özellikleri ;
Leonidas : +2000 HP ve 120 gün. Khan : +2000 HP ve 120 gün.
Knuud ve Bao Bao Özellikleri ;
Knuud : +2000 HP ve 120 gün. Bao Bao : +2000 HP ve 120 gün.
TR'yeni gelen haritalara ulaşmak için ;
TR'ye yeni gelen haritalar ;
1. Ejderha Ateşi Burnu
Haritada bulunan portal : Nefrit Körfezi ve Yıldırım Dağları
2. Nefrit Körfezi
Haritada bulunan portal : Ejderha Ateşi Burnu
3. Yıldırım Dağları
Haritada bulunan portal : Ejderha Ateşi Burnu ve Guatama Uçurumu
4. Guatama Uçurumu
Haritada bulunan portal : Yıldırım Dağları
95 Level (Kimsesizliğin Metini ve Korluğun Metini) Metin Taşlarından düşen itemler ;
100 Level (Mağrurluğun Metini ve Öfkenin Metini) Metin Taşlarından düşen itemler ;
105 Level ( Namertlik Metini ve Felaketin Metini) Metin Taşlarından düşen itemler ;
Örümcek Zindan'ı 3.Kat'a ulaşmak için ;
Örümcek Zindan'ı 2.kat sonu ;
Örümcek Zindanı 3.Kat ;
Örümcek Zindanı 3.Kat Sonu ;
Not ; Client boyutu 290 MB'tır. İstediğiniz özelliklere boyut düşürebilir ya da arttırabilir.
Sunucu sağlayanlar ; Hanifi G. ve Burak G. - Her ikinizinde sunucusunda geçirdiğim zaman da hiçbir ücret almadan müsade ettiğiniz için teşekkür ederim.
Yardım sağlayanlar ; Muco53 - Kısayollar için teşekkür.
İletişim ; maxmi33@hotmail.com ya da pm yolu ile ulaşabilirsiniz.
---------- Fiyatta indirim yapılmıştır --------
-Bireysel ücret : 45 TL 'dir.
'' Warezde bulunan ya da şirketlerden çektiğiniz Server Files'lerin hepsinde açık vardır. Bende satın almayıp başka yolla eline geçenleri gördüğümde gerekli açığı kullanıp oyunu kapatırım haberiniz olsun. ''
-Kurumsal ücret : 70 tl'dir.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Referans server ; www.m2-nitro.com
Oyuncuların aldığı ekran görüntülerinden bir kara ;
Oyunda rastladığımız hataların tamamı çözüldü. Eğer Server Files'i alıp sorun yaşarsanız sorunun çözümü ile ben ilgileneceğim.
Server Files'i kullanan ve benden alan firma listesi ; Salay Telekom , Akshost, vBT Bilişim
Not : Benden Server Files almayıp oradan bulan ya da buradaki firma listesi dışında firmadan alanların yaşadığı sorunlar beni ilgilendirmez. Kimisi eski yedekleri kullanıyor kimisi de başka yolla eline geçiriyor. Böyle kişiler gelipte konuyu baltalamaya çalışmasın ya da kirletmesin. Ayrıca bu firma listesi benim izinim dışında kullanan olursa olacaklardan sorumlu değilim. Herkes kendine göre açık bırakır. Benden Server Files alanlara zaten sorun yaşadıkları , takdirde bana ulaşmalarını her zaman söyledim. Ve yaşayanlara da yardımcı oldum .
Destek verdiğim durumlar ; Açık, hata, bug. Bu durumlar dışında olan hiçbir şeye destek vermiyorum.
GÜNCELLEME 21.08.2013 ;
- Core (port) geçişlerı sırasında oluşan bazı maplerde bug'ta kalma sorunu düzeltildi. Her kanalda 3 port bulunmaktadır.
- Ay Işığı Sandığı düşme sorunu ve extra drop sorunu giderildi. /e extra_exp_ver 0 , /e extra_para_ver 0
GÜNCELLEME 23.08.2013 ;
- Şeytan Katakombu sorunu çözüldü.
GÜNCELLEME 30.08.2013 ;
- Otomatik lag silme ve otomatik kanal açma eklendi.
- Şeytan Katakomb'unda düzenleme yapıldı.
- Şeytan Kulesinde düzenleme yapıldı.
- TR ile aynı NPC paketi eklendi.
- TR ile aynı item_atrr eklendi.
- TR ile aynı npc düzeni oluşturuldu. NPC kordinatları değiştirildi.
Server Files'i alıp sorun yaşayan firma ya da bireysel arkadaşlar bana ulaşsın.
Hocam acil skype gelin
çok acil bug var- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)