farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Maxmi - TR Server Files 2013 v1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 300
  • Görüntüleme Görüntüleme 36K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Files berbat ışınlama yok destek berbat %1 destek yok tavsiye etmiyorum... Maxmi denen çocuk da veletin teki kıllanınca anca bildirip biryerleri kaldırılmış bu forumda birileri tarafından ama neyse şimdi denecek yer değil

Maxmi Senın serverini salay dan yanı akshosttan aldım ama sol üstteki droplar yok ve kadın savascı karakter gözükmüyor bunları nasıl düzeltebilirim

Files berbat ışınlama yok destek berbat %1 destek yok tavsiye etmiyorum... Maxmi denen çocuk da veletin teki kıllanınca anca bildirip biryerleri kaldırılmış bu forumda birileri tarafından ama neyse şimdi denecek yer değil
Yeter ama konuyu baltalamak için elinden geleni yapıyorsun.

1. si sen benden Server Files almadın. Benden Server Files almadığın halde neden sana destek vereyim? Warezdeki Server Files'in hatası da çok açığıda var. Bunu ben zaten söylemişim.

2. si PM de bana Server Files'i herhangi bir forumdan bulup kullandığını söyledin. Yani satın almadın.

3. sü benden Server Files alan tek bir kişi bugüne kadar mağdur olmadı. Aksini söyleyecek olan varsa ki daha olmadı buraya yorum atabilir.

4. sü insanda utanma denen bir şey olur ve insanlara iftira atmak yakışıyor mu? Söylediklerin doğru kabul edeyim o zaman neden bir tane hakkımda kanıt ya da şikayet yok.

5. si Sen senin gibiler benim konularımı baltalamaya devam etsinler. Hiçbir zaman amacınıza ulaşamayacaksınız. İşinize gelmeyince istediğiniz lafı söylüyorsunuz.

Maxmi Senın serverini salay dan yanı akshosttan aldım ama sol üstteki droplar yok ve kadın savascı karakter gözükmüyor bunları nasıl düzeltebilirim
PM'den bildirebilirsin. Server Files'in son halinda bahsettiğin sorunlar çözüldü zaten. Firmadan aldıktan sonra benden destek istemeyin. Firma kendisi bana ulaşsın. Sana önceden PM de de söyledim. Benden alırsan desteğini benden alırsın diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri