Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Maxmi yeter artık paylaşıcam filesini de görcekler buglarını ha ?
Merhabalar şuan fileste açık sorun vs. yok dimi. Bide güncel halini firmalara veriyormusunuz.?
Şuanlık herhangir bir açık ya da sorun yok. Eskiden sorun yaşayanlarada son hali verildi ya da sorunları giderildi.Merhabalar şuan fileste açık sorun vs. yok dimi. Bide güncel halini firmalara veriyormusunuz.?
Çeneni kapat istersen ne laftan anlamayan bir adamsın? Bug varsa git M2-Nİtroda yap görelim. Oradan buradan buluyorsun Server Files'i durmadan mesaj yorum atıyorsun insanında bir sabrı vardırMaxmi yeter artık paylaşıcam filesini de görcekler buglarını ha ?
Paylaş kardeşim, şuanki fixlenmiş buglar ve açıklar seninkininde yok demekki. İlk halini bulmuşsun warezden filesi. Ben aldım bu filesi şuan sıkıntısız ve bugsuz.Maxmi yeter artık paylaşıcam filesini de görcekler buglarını ha ?
Son düzenleme:
Değerli yorumun için teşekkür ederim..Evet bu gün yaptık filesle tam gaz devam şuan 0 sorun ve 0 açık Hayırlı satışlar Mehmet![]()
Evet öyle.Mehmet ben salay dan alacaktim salay dediki akshost a tasindik ordan aldim sorun yok degil mi files son hali ve sorunsuz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)