Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Maxmi fileste sürgüne vs ışınlanırken kan taşı gidiyor ama ışınlamıyor sorun ne ?
Server Files'i warezden link bulup elde ettiğini söyledin mesajda çözümüde araştırıp bulursun.Maxmi fileste sürgüne vs ışınlanırken kan taşı gidiyor ama ışınlamıyor sorun ne ?
Oku ilkönce ;
Server Files'i kullanan ve benden alan firma listesi ; Salay Telekom , Akshost, vBT Bilişim ( Bu firmalar dışında herhangi bir firmaya Server Files satış'ı yapılmamıştır. )
Omak Servers ; Ödemenin tamamını geçmedikleri için destek sağlamayı bıraktım. Bazı hatalardan dolayı onlarda müşterilerine kurmadıklarını söyledir . Sorunları çözüp tekrar yazdım ödemenin kalan kısmını geçmeleri halinde Server Files'in yeni halini teslim edeceğimi fakat onlara uymadı.
Not : Benden Server Files almayıp oradan bulan ya da buradaki firma listesi dışında firmadan alanların yaşadığı sorunlar beni ilgilendirmez. Kimisi eski yedekleri kullanıyor kimisi de başka yolla eline geçiriyor. Böyle kişiler gelipte konuyu baltalamaya çalışmasın ya da kirletmesin. Ayrıca bu firma listesi benim izinim dışında kullanan olursa olacaklardan sorumlu değilim. Herkes kendine göre açık bırakır. İleride birilerinin çıkarcı davranışları yapacağı gerçeği olduğu için. Benden Server Files alanlara zaten sorun yaşadıkları takdirde bana ulaşmalarını her zaman söyledim. Ve yaşayanlara da yardımcı oldum .
Son düzenleme:
-Core (Port) geçişleri arasında yaşanan map'lerde bug'ta kalma sorunu giderildi.
-Core (Port) geçişleri arasında yaşanan map'lerde bug'ta kalma sorunu giderildi.
Evet bu gün yaptık filesle tam gaz devam şuan 0 sorun ve 0 açık Hayırlı satışlar Mehmet

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)