Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Skype Kabul edermisniz eksikler hakkında konusmak istiyorum
Konuyu baltalamak gibi olmasın ama Files'Te Cok Eksikler ve Hatalar var .
1-.qc Komutu çalısmıyo
2- Npc ye item ekleyince gelmememe olayı var.
3- İtemin Parasını Değiştirince Gelmeme olayı var. ( 1 Npc'de tüm itemler 0 yang )
4- Mob_protoyu ayarlayına reboot atına aktif olmuyor.
@MaXmi
aynen arkadaşa katılıyorum @MaXmi; ?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Konuyu baltalamak gibi olmasın ama Files'Te Cok Eksikler ve Hatalar var .
1-.qc Komutu çalısmıyo
2- Npc ye item ekleyince gelmememe olayı var.
3- İtemin Parasını Değiştirince Gelmeme olayı var.
4- Mob_protoyu ayarlayına reboot atına aktif olmuyor.
@MaXmi
aynen arkadaşa katılıyorum @MaXmi; ?
Sallama istersen kendinizden kaynaklanan hataları burada sorun olarak gösteremezsiniz. O kadar satış yaptım ki biri gelip ./qc komutu işlemiyor demedi. Bilmiyorsanız, öğrenin.
1. Questlere 777 izini verin ya da sunucunuzda eksik lib var ise tamamlayın ( O kadar satış yaptım ki biri gelip ./qc komutu işlemiyor demedi. )
2. NPC'lere item gelmeme sorunu diye bir şey yok. NPC'ye eklenmeyen itemler vardır bu her Server Files'te olan bir şey. Her itemi NPC'ye eklyemezsin.
3 ve 4. Konuya girip iyice okursanız db nin özelliklerinde item_proto.txt ve mob_proto.txt diye bir şeyden bahsedilmiş. Yani Navicat üzerinden item_proto ya da mob_proto'da herhangi bir değişiklik yaparsanız aktif olmaz. /usr/game/g1/db 'ye girip item_proto.txt'i yada mob_proto.txt'i masaüstünüze çekip istediğiniz gibi düzenleme yapıp geriye yüklersiniz. Reboot atıp start verdiğinizde mysql'ı günceller.
Açıklayıcı oldu sanırım. Benden Server Files almayan gelip bana o sorun var bu sorun var diye konuyu baltalamaya çalışmasın. Sattığım kişilerin yaşadığı bir problem olursa zaten bana ulaşmalarını söyledim. Oradan buradan bulduğunuz herhangi eski yedeklerim yada başka firmadan alıpya yaşadığınız sorunlar için burayı kirletmeyin . Yani bunlar sizin bilginizle alakalı bir şey. 4 tane sorun yazmışsın halbuki hiçbiri sorun değil, bunların hepsi özellik.
Tabi ki de benden alış-veriş yaptıysan benden yardım iste.Skype Kabul edermisniz eksikler hakkında konusmak istiyorum
Son düzenleme:
Teşekkür ederim, hayırlı olsun.1 Adet MaxMi TR Server Files alındı teşşekürler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)