Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Maxmi - TR Server Files 2013 v1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 300
  • Görüntüleme Görüntüleme 36K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramazan Bayramı indirimi ;

-Bireysel ücret : 50 TL 'dir.

Ek olarak TR Auto Patcher'i ücretsiz ve kurulum yapılarak verilmektedir. Sadece bireysel satış için geçerlidir.

-Kurumsal ücret : 100 tl'dir.

Referans isteyenler pm atsın.

'' FİRMALARA SATIŞ BAŞLAMIŞTIR. ''
'
''İNVOİCE Server Files'i editlemişsin'' diyenler ; AntiMt2 server files'ini alt yapı olarak belirttim. Onu geçtim tek tek core oluşturdum ve tek tek kısayol oluşturdum. Bu kadar zahmeti çekmem İnvoice'yi editlemediğimi göstermez mi zaten ? O yüzden aklınızda soru işareti kalmasın . Bakıyorumda ortalıkta arkamdan konuşup, yüzüme kardeşim diyen ne çok insan var. Bir şey hakkında bilgi sahibi değilsen susmasını da bileceksin. Gelen geçen beni düşman bellemiş neden acaba? Yapmaya çalıştığınız ve hala yapamadığınız bazı şeyleri yapıp sattığım için mi? Şirketler ile konuştuğunuz yada başkaları ile konuştuğunuz her konuşmayı bana ss olarak yolluyorlar. Hiç ummadığınız insanlar yapıyor bunu. Ben ss leri forumda konu açıp çoğu kişinin gerçek yüzünü göstermeyi de bilirim lakin yapmıyorum. Adam resmen bana yalvarıyor sonra da arkadan iş çeviriyor. Bunu geçtim bir de Server Files boş gibi bir çok kötü laf'ı söyleyen adamlar önceden pm de kardeşim kardeşim diyordu. Ne oldu da herkes bir cephe aldı? (Core sistemi kaldırıldı)
Helal olsun bizzat şahit oldum dosyaları kısayol yaparken ADAMSIN :) :ka19:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri