Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
'' Level Sandık Sistemi alıntı değil tek tek kendim yaptım'' neyi kastettiğimi anlamışsındır. Eyvallah.
Alıntı Değilmiş . Ama Senin Bu Offical Kostüm Sistemini Felan Çözdüm Bende Yapabiliyorum artık![]()
'' Level Sandık Sistemi alıntı değil tek tek kendim yaptım'' neyi kastettiğimi anlamışsındır. Eyvallah.
Eyvallah
Eyvallah kardeşim.
Alıntı Değilmiş. Ama Bende Senin Bu Offical Kostüm Sistemini Felan Nasıl Yaptığını Buldum
Yapabiliyorumda Ama Sırf Sen Satış Yap diye paylaşmıyorumBen lafımı diyeli neredeyse 1 ay oldu. Daha şimdi yapıyorsanız o sizin sorununuz. Paylaş ya da paylaşma beni ilgilendirmez.Alıntı Değilmiş. Ama Bende Senin Bu Offical Kostüm Sistemini Felan Nasıl Yaptığını BuldumYapabiliyorumda Ama Sırf Sen Satış Yap diye paylaşmıyorum
Ben lafımı diyeli neredeyse 1 ay oldu. Daha şimdi yapıyorsanız o sizin sorununuz. Paylaş ya da paylaşma beni ilgilendirmez.
Emin Ol kostüm sistemlerini incelemeye dün akşam başladım ve offical sistemi buldum. 1 ay önce diyosun merak etme eğer ozaman başlasaydım Senden Cok önce bulmustum . Paylaşıcamda yakında.
Eyvallah
Eyvallah kardeşim.
omak.bilisim skype adresini ekleyin.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)