Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

Maxmi - TR Server Files 2013 v1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 300
  • Görüntüleme Görüntüleme 36K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Kötülüyorsun demedim fakat benim anlayışınla benim anlayışım bir değil, o yüzden yanlış anlayabiliyorum. Eğer o anlamda dediysen teşekkür ederim. Yok hayır zaten sen beni bilgilendirmek için önceki bir konuda yorumunda belirttin hatta mesaj da da konuştuk. Şimdi tekrar bu konuya gelip aynı şeyi sordun. Zaten tuhafıma gidende bu oldu. Yine de yeniden bilgilendirdiğin için sağol. Bunları bir kenara bırakalım. Ben sana soruyorum kastettiğin açık ya da bug nedir? Açıklar mısın? diye. Yani 8 MB Game ile 6 MB Game arasında farkı açıklamanı istiyorum.
/rescue içinde 1tb a kadar dosya şişirecek zamanı gelince buda örnek veriyom 300 online bir server var ise direk olarak hdd yakacak ve bunun yan sıra mysql portları kapanacak siteye bağlanamıyacaklar portlar yüzünden ping çok yüksek olacak bunlar sadece bir kaçı bunları bilmen yeterli bunları nereden öğrendin diyorsan gameyi aldıgım kişi ile 2 saatlik bir muhabbetten gelen bir kaç yanıtlardır sana yeterlidir inş.

Son düzenleme:
/rescue içinde 1tb a kadar dosya şişirecek zamanı gelince buda örnek veriyom 300 online bir server var ise direk olarak hdd yakacak ve bunun yan sıra mysql portları kapanacak siteye bağlanamıyacaklar portlar yüzünden ping çok yüksek olacak bunlar sadece bir kaçı bunları bilmen yeterli bunları nereden öğrendin diyorsan gameyi aldıgım kişi ile 2 saatlik bir muhabbetten gelen bir kaç yanıtlardır sana yeterlidir inş.
İstediğim bu idi, eyvallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri