bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Allahım Ben Ne Yaptım Ya :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alpercaglar58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar serverım çöktü. Ve Bunun da çözümü yoksa bu 3. kurusumdu :(

Şu hatayı veriyor:

mode = 0100644, , inum = 393283, fs = /var
panic: ffs_valloc: dup alloc
cpu id = 0
Uptime = 5s
Physical memory = 755 MB
Dumping 39 MB: 24 8
Dump complete
Automatic reboot in 15 seconds - press a key on the console to abort
-->Press a key on the console to reboot,
-->or switch off the system now.

Arkadaşlar lütfen yardım edin. 4 gundur server kurup çökertiyorm biktim artık

Wihdows7 64 bit (Sabit İp) Yardım Hayırlı İftarlar...

abi simdi bem ram i gün içerisinde siz söylemeden önce değiştirdim fakat bi fark olmadı en son bu freebsd işletim sistemini safa modunda açıp birseyler yaptım tam hatırlamıyorm ama girdiy açıldı oyun yani ram le bir bağlantısı olduğunu hiç sanmıyorm
ben freesd kurarken ilk 256 mb ile baslarım fakat oyunun her şeyi bttiği zaman 1 gb veriyorum ztn server kasam var 8 gblik ucuzdan aldım pc ile kurmuyorum direk makineye kuruom anlıcagın ramle alakalı olabilir ilk kurulumda 256 ver oyun acmaya glnce 512++ ver 512 vrmezsen ztn mapler sıkıntı yaratır bugda kalır vs uzun lafın kısası RAM krdesm :) beni dinle pişman olmazsın gerekirse ozel olarakta yardım ederim sorun olmaz :) bi PM ye bakar iş biliyorum çok uzun yazdım ama . . .

Eyvallah üstat :) simdilik sıkıntı yok :) ama fakiriz biz abi ne yapalm neyse artk konuyu karıstırmayalım fazla ki kapanmasın sıkıntı yaşayan herkes çaresini kolayca bulsun :)

doğruda herkeste para olmuyor be abi ayda 30 tl demek ne demek :) hep zarar zaten toplasam bin 100 user olsa aktif fazlasiyla yeter ki oyun tutarsaa sunucu mantiklidir ama pek sanmam abi ;) ben daha çok çökertirim ta kii işin nasıl olduğunu bu server in nasil çalıştığını öğrenene kadar
Arkadaşım bence git bitane metin2 sunucu al kendi bilgisayarın ile boşuna uğraşma bilgisayarada zarar veriyosun. 30 tl falan al güzel güzel kullan. Gerekli konularda yardım ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri