bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Allahım Ben Ne Yaptım Ya :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alpercaglar58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar serverım çöktü. Ve Bunun da çözümü yoksa bu 3. kurusumdu :(

Şu hatayı veriyor:

mode = 0100644, , inum = 393283, fs = /var
panic: ffs_valloc: dup alloc
cpu id = 0
Uptime = 5s
Physical memory = 755 MB
Dumping 39 MB: 24 8
Dump complete
Automatic reboot in 15 seconds - press a key on the console to abort
-->Press a key on the console to reboot,
-->or switch off the system now.

Arkadaşlar lütfen yardım edin. 4 gundur server kurup çökertiyorm biktim artık

Wihdows7 64 bit (Sabit İp) Yardım Hayırlı İftarlar...

Hocam nasil yaptim bilmiyorm ama su an sunucu açıldı aktif gun icinde files te filezilla ile fazla değisiklik yaptım (Takım zırhı/ item drobu/ bazi slotlardan dusen itemledi değiştirmeyi denedim/ vs vs ) sebebi bunlar olabilir mi su an servere reboot atmaya korkuyorm yine açılmazsa diye
Yetersiz ram hatası alıyorsunuz sanırım.Ram miktarınızı yükseltin tekrar deneyin

anladığım kadarıyla sıkıntı freebsd işletim sisteminde :S simdilik verebileceğim bilgiler bu kadar.. :/

+2,8 gb ram var pc uzerinde normalde 1gb ayarlamistim su an 2 ye çıkarttım olmadı farklı bir form da bir bildi files in yerini geğistir Yerel disk(C) de ise D:/ ye gibi ama malesef :/ sv onliney di kaptan taraka indirmistim 1. koyle yuklu sayida oyunda 2 kisi vardı birisi ben diğeri arkadas sonra pc donuyordu sv yi kapattim restart attım pc ye girdim sv açıklmaz oldu durum genel olark bu üstat :/
serverin ramini 256 mb yap bakalım hata alıyormusunuz almıyorsanız yazın alırsanız 128 mb de deneyin servere girmeyin sadece hata alıyormusunuz buna bakın .

Abi 128 mb ram ile server login kismi geliyor ilginçtir düzeldi galiba ama ben istikrarli bir server kurmak istiyorm ama :( bilisim almak sart gibi ve ya sağlam bir files :/ galiba bir oneriniz var mı

serverin ramini 256 mb yap bakalım hata alıyormusunuz almıyorsanız yazın alırsanız 128 mb de deneyin servere girmeyin sadece hata alıyormusunuz buna bakın .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri