Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Holigan Game

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ÇılgınPlayer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Yeni Başladığım Bi Oyunu Tanıtacağım Size.Adı Holigan Game :) Oyunda Bir Taraftar Grubu Yaratıp En Ateşli Tribün Grubunu Oluşturmaya Çalışıyorsunuz.Şimdiye Kadar Çok Yazı Tabanlı Oyun Oynadım Ama Bu Bir Başka :) Gerek Resimler Olsun,Gerek Ayrıntılar Olsun Gerçekten Yazı Tabanlı Oyun Sevenler İçin İdeal :) Oyun Tamamen Türkçe.

4 Tane Takımın Taraftar Grubu Olabilirsiniz Bunlar:

Aslanlar
Kanaryalar
Kartallar
Kaplanlar

Oyunda Taraftar Grubunuza 10 Çeşit Eleman Alabilirsiniz Bunlar:

1.Yurdum İnsanı:
2.Acemi:
3.Taraftar:
4.Çirkef:
5.Artist
6.Tezahüratçı
7.Davulcu
8.Hazır Cevap
9.Ponpon Kız
10.Amigo

Bu On Çeşit Elemanın Da Farklı Tezahürat Ve Karşı Tezahürat Güçleri Var.Yalnız Oyuna Başlar Başlamaz Bu Elemanları Hemen Alamıyorsunuz.Belli Miktar Para Vererek Taraftar Seviyenizi Yükseltmeniz Gerek.Başta Sadece Yurdum İnsanı Alabiliyorken Taraftar Seviyesi Yükseldikçe Adam Alma Çeşitliliğiniz Artar.

Bu Oyunda Para Kazanmak İçin Karşı Takımların Taraftar Gruplarına Çirkeflik Yapmalısınız (Buna Karşılık Olarak Olay Çıkarma Diyebiliriz :D ).Yalnız Çoğu Yazı Tabanlı Oyunda Olduğu Gibi Bunda Da Casus Göndermeden Rakibinizin Gücünü Göremiyorsunuz.O Yüzden Çoğu Zaman Kazanacağınızdan Emin Olamassınız.

Ayrıca Belli Süre Aralıklarla Para Geliyor.Bu Geliri Artırmak İçin Genel Merkezini Geliştirmelisiz.Genel Merkezi Geliştirmek Çirfeklik Gücünüzü De Bi Miktar Artırır.

Oyunun Bir Özelliği De Birlik Sistemi Olması.Biriklere Katılarak Çirkeflik Gücünüzü Artırabilir Ve Elele Verip Birşeyler Yapabilirsiniz.

Bir De Şişeler Var SMS İle Alınabilir Ve Her Gün 1 Tane Hesabınıza Eklenir.Şişelerle Rakibinize Çeşitli Sabotaj Ve Hileler Yapabilirsiniz.

Daha Oyun Hakkında Anlatmadığım Şeyler Var.Onları Da Oynayarak Öğrenin Diyorum Ve Yazıyı Kapatıyorum :D

NOT:Oyun Ekolay Bünyesinde Olduğu İçin Oyunu Oynamak İçin Ekolay Üyeliği Gerekmektedir.

NOT:Alıntı Değildir Kendi İşimdir :D Alıntı Yapacaksanız Emeğe Saygı Gösterip Alıntıdır Deyin :)

Oyunu Oynamak İçin:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri