Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Sunucu arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darqangel4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 191

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle İyi günler Ben sunucu arıyordum istediğim özellikler max 30TL 512mb ram olacak tabi user çektikten sonra bu arrtacak
.com/.org/.net alan adı verebilecek ticket sistemi bulunacak Gerektiğinde destek verebilecek yeni özelliklerin aktif olduğu bir bilişim istiyorum
​Bu özellikler bulunursa da olur bulunmasada fakat bulunursa tabikide ondan alırım autopach ve güzel bir skype desteği...

Öncelikle İyi günler Ben sunucu arıyordum istediğim özellikler max 30TL 512mb ram olacak tabi user çektikten sonra bu arrtacak
.com/.org/.net alan adı verebilecek ticket sistemi bulunacak Gerektiğinde destek verebilecek yeni özelliklerin aktif olduğu bir bilişim istiyorum
​Bu özellikler bulunursa da olur bulunmasada fakat bulunursa tabikide ondan alırım autopach ve güzel bir skype desteği...

Merhaba. Belirttiğiniz fiyata 1 gb ram sunucu sağlıyoruz. Fakat autopack hizmetimiz 1 gb ram sunucularda ücretlidir. İletişime geçmek isterseniz size skype üzerinden yardımcı olabiliriz. Skype : ruzgarteknoloji ekleyin görüşelim

1 GB 25 TL
2 GB 45 TL

.Com .Net .Org HEDİYE . !

Yardımcı Olabiliriz , Skype : metin2sales

Merhabalar Yardımcı Olabiliriz.
512mb 25tl skype : omak.bilisim

www.istanbul-bilisim.com Skype İletişim : istanbul-bilisim
Suınucu Teslimatı Min:1 Max 48 Saat
Nerden Ne Aldığınızı Bilin ......Sabit Telefon Fax & Ofis Hizmeti
Fatih/İSTANBUL
Haftaiçi 07:00 - 03:00, HaftaSonu 11:00- 24:00 Msn & Ticket Destek
​Sunucularınıza Yönetim panelinizle 7/24 ulaşabilir, oyun sunucunuzunda reboot atabilir, başlatabilir ve hatta format işlemi dahi yapabilirsiniz. Sadece bir kaç tık ile yapacağınız bir çok işlem bulunmakta
Satis :info@istanbul-bilisim.com
Tel 7/24: 0534 555 08 57
Bilgi :mail@istanbul-bilisim.com
Sikayet :bug@istanbul-bilisim.com
m0j1x.jpg

FİYATLAR TURKMMO ÜYELERİNE ÖZELDİR.. ÖDEME BİLDİRİMİYAPARKEN TURKMO YAZMAYI UNUTMAYINIZ

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri