- Konular
- 4
- Online süresi
- 31798s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 60
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 28 Gün
- MmoLira
- 181
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Bu ay içinde açılacak olan eski tarz 1-99 emek serverime yönetici arıyorum.
GM Arıyorum
Sunucu Adı : East2
Yaş Sınırlaması : Min 18.
İstediğiniz Günlük Online Süre : Min. 8 Saat
Aradığınız Özellikler : Questler ve oyun yapısı konusunda bilgili olması. Ve tabi bunların dışında oyun içinde de iyi bir profil oluşturması. Oyuncularla ticket vb. yerlerdeki iletişiminde düzgün bir dil kullanması. Ciddi olması.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : eposta : mertbozkurt97@gmail.com , face/insta @mertlbozkurt
Diğer / Ek : Uzun zamandır yapmak istediğim bir proje , şuan sonlara yaklaştım fakat okul/iş dolayısıyla gerekli vakti ayıramıyorum. Bu yükün birazını benim omuzlarımdan alacak bir kişiye ihtiyacım var
GM Arıyorum
Sunucu Adı : East2
Yaş Sınırlaması : Min 18.
İstediğiniz Günlük Online Süre : Min. 8 Saat
Aradığınız Özellikler : Questler ve oyun yapısı konusunda bilgili olması. Ve tabi bunların dışında oyun içinde de iyi bir profil oluşturması. Oyuncularla ticket vb. yerlerdeki iletişiminde düzgün bir dil kullanması. Ciddi olması.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : eposta : mertbozkurt97@gmail.com , face/insta @mertlbozkurt
Diğer / Ek : Uzun zamandır yapmak istediğim bir proje , şuan sonlara yaklaştım fakat okul/iş dolayısıyla gerekli vakti ayıramıyorum. Bu yükün birazını benim omuzlarımdan alacak bir kişiye ihtiyacım var
- Konular
- 25,408
- Online süresi
- 5g 11855s
- Reaksiyon Skoru
- 2,410
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 877
- TM Yaşı
- 12 Yıl 16 Gün
- MmoLira
- 3,740
- DevLira
- 0
Başarılar, Önek ekledim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)