- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar benim bi sıkıntım var sizlerle paylaşmak istedim, bugün 5-3 haritasına gittim palladium toplayayım diye, fakat korsan yaratıklar peşimi hiç bırakmıyor, 5k vuran, yavaşlatan korsanlar var, 300 bin kalkanla en fazla 1-2 dakika kalınabiliyor orda. Petsiz yapılamıyor mu bu toplama işi? Bir de petime hammadde toplama modülü alsam, nasıl bırakabilirim oraya? Petle ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Kris keserken mesela petimi daldıramıyorum bir türlü, o derece bilmiyorum peti
Yardımcı olacak arkadaş var mı?
Yardımcı olacak arkadaş var mı?- Katılım
- 30 Tem 2012
- Konular
- 402
- Online süresi
- 9d 56m
- Reaksiyon Skoru
- 168
- Altın Konu
- 9
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 173
- MmoLira
- 573
- DevLira
- 0
BEN YARDIM EDEYİM;
Pet'inizi birisine saldırtmak için o kişiye ve ya uzaylıya ateş ederken KORUMA MODUNA veya KAMİKAZE modülüne alırsanız petiniz o uzaylıya veya gemiye saldırır.
Palladium toplatmak için ise Hammadde Toplama modulunü alıp takın ve Hammadde modülünü seçin ama palladiumların yanında olursanız toplar.....
Pet'inizi birisine saldırtmak için o kişiye ve ya uzaylıya ateş ederken KORUMA MODUNA veya KAMİKAZE modülüne alırsanız petiniz o uzaylıya veya gemiye saldırır.
Palladium toplatmak için ise Hammadde Toplama modulunü alıp takın ve Hammadde modülünü seçin ama palladiumların yanında olursanız toplar.....
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sağolun, tekrardan başladım oyuna, sanırım alışıp öğrenmem gereken daha çok şey varBEN YARDIM EDEYİM;

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)