farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Işınlanma Questi Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan legetman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

arkadaşlar ben map indexi 103 olan mapa bir boss sabitledim ve oraya ışınlayan npc ekledim oyuna. Şu Anda bu maptaki canavar keslince o mapta bulunan herkesi otomatik olarak ordan çıkarmak istiyorum. sabitlediğim bossun kodu:2597 bu questi denedim ama olmadı yardımcı olursanız sevinirim.

quest ornek_quest begin
state start begin
when login with not pc.is_gm() and pc.get_map_index() == 79 and pc.getqf("lider") == 1 begin
timer("disari_yolla",600)
notice_in_map("10 dakika sonra dışarı ışınlanacaksınız.")
end

when disari_yolla.timer begin
warp_all_to_village(79)
end
end
end

quest bossi begin
state start begin
when 2597.kill with pc.get_map_index() == 103 begin
timer("disari",600)
notice_all(""..pc.get_name()..", "..pc.get_level()..". seviyede Canavarı öldürdü!")
notice_all("Herkez Köye Yollanacak")
end
when disari.timer begin
warp_all_to_village(103)
end
end
end

kardeş bu kodda bir end eksikmiş birde şöyle dene ama bu üstteki kesin olmalı yani
bak burda diyorki 2597 kodlu boss öldüğünde adamın bulunduğu haritanın indexi 103 e eşitse bu indexi kendine göre ayarlaman lazım boss kodunuda bir timer başlatıyor notice geçiyor timer bittiğinde 103 indexli yerdeki herkezi köye yolluyor

Son düzenleme:
quest bossi begin
state start begin
when 2597.kill with pc.get_map_index() == 103 begin
timer("disari",600)
notice_all(""..pc.get_name()..", "..pc.get_level()..". seviyede Canavarı öldürdü!")
notice_all("Herkez Köye Yollanacak")
end
when disari.timer begin
warp_all_to_village(103)
end
end
end

kardeş bu kodda bir end eksikmiş birde şöyle dene ama bu üstteki kesin olmalı yani
bak burda diyorki 2597 kodlu boss öldüğünde adamın bulunduğu haritanın indexi 103 e eşitse bu indexi kendine göre ayarlaman lazım boss kodunuda bir timer başlatıyor notice geçiyor timer bittiğinde 103 indexli yerdeki herkezi köye yolluyor

kardeş olmuyo çok denedim bu kodu :S

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri