- Konular
- 204
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Ben Canıtın Yaşım 39 Birgün Metin2 TR Oynuyordum Niçkim KufurbazHaydoSam45 idi Arkadaşlarımdan birine Soo'da Kasması İçin Yalvardıktan sonra dedi ki Niye Pvp Oynamıyon Sümüklü Canıtın Dedi Bende Dedim ki O ne Dedi ki Metin2 TR'nin Kolaylaştırılmışı 90 Başlıon filan oooo Dedim nerden bulucaz bunu Cimi Dedim Dedi ki Turkmmo.com Diye bi Forum Var Orda Bi Mt2'ler Yayınlıyorlar Sanırsın Mt2'yi Kendileri Kurmuş para verip kuruyorlar canıtın dedi Teamam Cimi dedim gireyim girdim İşte Baktın pvp tanıtımları girdim 3 Sayfa Konu var daha Dedim Ben burda GraL olurum Ov ye Dedim Bi girdim MMOMT2'ye Dedim Bu 1 level başlıyormuş köpeklere vurdukca level atlıom Öyle 70'e kadar kasıldıktan Sonra Tabi aradan 15 Gün geçti Ben köpeklerdeyim Hala Ordan Gittim efsun atmaya Bende Var 1 yang Gittim çardaki 1 level itemleri Taktım Soyuldum panpalar yardım edin dedim Dediler ki Hey dostum Kaybol Kimi yiyon Dediler Dedim Para yiyom bunlar bana bi serbest alıp daldılar 300 500 k girdi
Dedim Edit misiniz la dediler Snoopy Kılıklı dediler Editsiz Sv'de oynuyoruz dediler Okey dedim Turkmmo.com Girdim takılmaya Başladım Artık King idim Ve Cimi ile ozamandan beri Gonuşmuyoruz Nedenini bende bilmiyom Küstü bana efsun yok bende diye sanki Onda vardı bi 1/1 itemleri vardı
Efsunsuz yatıyordu bana Turkmmo ya Girdim tekrar sıkıldım kesilmekten Araştırdım EP SATILIYORMUŞ Para Biriktirip Gittim EP ALDIM Çarı Bir dizdim Gene Kesmeye başladılar En sonunda Turkmmo.com'da TM Üyelik Çıktı Artık TM Üyeliklerimle Reklam karşılığı 5/5 İtem alıyorum Sw'de beni alan Yok Teşekkürler Turkmmo 
Not=Hepsi Dream(Hayal) Ürünüdür
Dedim Edit misiniz la dediler Snoopy Kılıklı dediler Editsiz Sv'de oynuyoruz dediler Okey dedim Turkmmo.com Girdim takılmaya Başladım Artık King idim Ve Cimi ile ozamandan beri Gonuşmuyoruz Nedenini bende bilmiyom Küstü bana efsun yok bende diye sanki Onda vardı bi 1/1 itemleri vardı
Efsunsuz yatıyordu bana Turkmmo ya Girdim tekrar sıkıldım kesilmekten Araştırdım EP SATILIYORMUŞ Para Biriktirip Gittim EP ALDIM Çarı Bir dizdim Gene Kesmeye başladılar En sonunda Turkmmo.com'da TM Üyelik Çıktı Artık TM Üyeliklerimle Reklam karşılığı 5/5 İtem alıyorum Sw'de beni alan Yok Teşekkürler Turkmmo 
Not=Hepsi Dream(Hayal) Ürünüdür
- Konular
- 3,900
- Online süresi
- 6h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2,507
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- -1,517
- DevLira
- 0
Başarılar dilerim.
- Konular
- 69
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
:ka19:
- Konular
- 72
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Başarılar Dilerim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)