- Konular
- 75
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teknik bir arzadan dolayı server kurulumu iptal olmuştur ...
Konuyu sildim ve kitliyorum
Konuyu sildim ve kitliyorum

Son düzenleme:
- Konular
- 402
- Online süresi
- 9d 56m
- Reaksiyon Skoru
- 168
- Altın Konu
- 9
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 173
- MmoLira
- 573
- DevLira
- 0
​Oooo güzel bir server açılıyor
- Konular
- 2
- Online süresi
- 2m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
hamachili iyidir hamachisiz dava açabilir bigpoint 

- Konular
- 310
- Online süresi
- 37m 31s
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 167
- MmoLira
- 60
- DevLira
- 0
Cevo74 Hayatının Hatasında Başarılar Bende Açtım Çok Tuttu, Bigpoint Kapına Dayanır Bak Gör.
(Eğer Zenginsen Sorun Yok Devam Et )
BU ARADA CEVO74 HARBİ GERİZEKALISIN BEYİNSİZİN ÖNDE GİDENİSİN
TEKNOLOJİ FABRİKASI EKLİYECEKİMİŞSİN
TEK BAŞINA OLSA 5 KİŞİ 10 KİŞİ OLSANIZ EKLEYEMEZSİNİZ BEYİNSİZ YAFRM BENİM .LF4 ZATEN EKLİYEMEZSİN CİTADEL FALAN EKLİYEMEZSİN OLMADIĞI İÇİN ÖZELLİK DİYE SAYIYORSAN YAZIK KANDIRMA MİLLETİ
APİS ZEUS YOKMUŞ DİYORSUN ZATEN EKLENEMİYOR EKLENMİYOR DA EKLEYEMEZSİNDE %100 TÜRKÇE İMİŞ %100 TÜRKÇE DEĞİL İSE
.SWF OLAN BÖLÜMÜ KAFANI KIRARIM BUG %12 YE DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR HESAPLADINMI GERİZEKALI YAFRM SEN HER BUGU BİLİYONMU MESELA SERVERİ AÇ BANA ÖZELDEN İP VER İKİ DAKKADA ÇÖKELTMEZSEM ADAM DEĞİLİM LİGHTORBİT.NET i NASIL SHOPUNU BOZDUYSAM SENİNKİNE KÖKTEN ÇÖZÜM BULURUZ
KLAN AKTİFTİR DERKEN SADECE ADM VE USER VAR
OTOMATİK VERİYOR HİÇ BİR ŞEKİLDE KLAN BİLE DİYEMEZSİN ONA SADECE YANINDA TAG VAR ROKET ATAR YOKMUŞ EKLİYEMEZSİN ZATEN EKLETEMEZİNDE PET YOKTUR YAPAMAZSINIZ...
KAYITI HAMACHİ ÜZERİNDEN DÜŞÜNMEDEN YAPAN ZAVALLISIN BELKİ YAZDIKLARIMI DİKKATE ALIRSINDA BU İŞİ BIRAKIRSIN YOKSA ÇOK BÜYÜK BELALAR AÇICAN GERİZEKALI İNSAN HERYERDE SCRİPT PAYLAŞILIYOR NEDEN KİMSE KURMUYOR SERVER SENİN GİBİ MALLAR TAZMİNAT YİCEKSİNİZ BİZEDE İZLEMEK KALIR
(Eğer Zenginsen Sorun Yok Devam Et )
BU ARADA CEVO74 HARBİ GERİZEKALISIN BEYİNSİZİN ÖNDE GİDENİSİN

TEKNOLOJİ FABRİKASI EKLİYECEKİMİŞSİN
TEK BAŞINA OLSA 5 KİŞİ 10 KİŞİ OLSANIZ EKLEYEMEZSİNİZ BEYİNSİZ YAFRM BENİM .LF4 ZATEN EKLİYEMEZSİN CİTADEL FALAN EKLİYEMEZSİN OLMADIĞI İÇİN ÖZELLİK DİYE SAYIYORSAN YAZIK KANDIRMA MİLLETİAPİS ZEUS YOKMUŞ DİYORSUN ZATEN EKLENEMİYOR EKLENMİYOR DA EKLEYEMEZSİNDE %100 TÜRKÇE İMİŞ %100 TÜRKÇE DEĞİL İSE
.SWF OLAN BÖLÜMÜ KAFANI KIRARIM BUG %12 YE DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR HESAPLADINMI GERİZEKALI YAFRM SEN HER BUGU BİLİYONMU MESELA SERVERİ AÇ BANA ÖZELDEN İP VER İKİ DAKKADA ÇÖKELTMEZSEM ADAM DEĞİLİM LİGHTORBİT.NET i NASIL SHOPUNU BOZDUYSAM SENİNKİNE KÖKTEN ÇÖZÜM BULURUZ
KLAN AKTİFTİR DERKEN SADECE ADM VE USER VAR
OTOMATİK VERİYOR HİÇ BİR ŞEKİLDE KLAN BİLE DİYEMEZSİN ONA SADECE YANINDA TAG VAR ROKET ATAR YOKMUŞ EKLİYEMEZSİN ZATEN EKLETEMEZİNDE PET YOKTUR YAPAMAZSINIZ...KAYITI HAMACHİ ÜZERİNDEN DÜŞÜNMEDEN YAPAN ZAVALLISIN BELKİ YAZDIKLARIMI DİKKATE ALIRSINDA BU İŞİ BIRAKIRSIN YOKSA ÇOK BÜYÜK BELALAR AÇICAN GERİZEKALI İNSAN HERYERDE SCRİPT PAYLAŞILIYOR NEDEN KİMSE KURMUYOR SERVER SENİN GİBİ MALLAR TAZMİNAT YİCEKSİNİZ BİZEDE İZLEMEK KALIR
Son düzenleme:
- Konular
- 402
- Online süresi
- 9d 56m
- Reaksiyon Skoru
- 168
- Altın Konu
- 9
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 173
- MmoLira
- 573
- DevLira
- 0
Kod_adı Bence BİGPOİNT ilk önce bir oyununa baksın para vermeden bot kullanmadan fullenmek 4-5 ay.
Ve KOD_ADI bildirildin...İyi forumlar dilerim ÜSLUP dersi alsan iyi olur Resmide çektim belki silersin mesajı diye...
Ve KOD_ADI bildirildin...İyi forumlar dilerim ÜSLUP dersi alsan iyi olur Resmide çektim belki silersin mesajı diye...
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)