M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Darkorbit Pvp server ( hamachi )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevo74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

cevo74

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
75
Reaksiyon Skoru
10
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Teknik bir arzadan dolayı server kurulumu iptal olmuştur ...

Konuyu sildim ve kitliyorum :)

Son düzenleme:
​Oooo güzel bir server açılıyor

hamachili iyidir hamachisiz dava açabilir bigpoint :D

Cevo74 Hayatının Hatasında Başarılar Bende Açtım Çok Tuttu, Bigpoint Kapına Dayanır Bak Gör.
(Eğer Zenginsen Sorun Yok Devam Et )

BU ARADA CEVO74 HARBİ GERİZEKALISIN BEYİNSİZİN ÖNDE GİDENİSİN :)

TEKNOLOJİ FABRİKASI EKLİYECEKİMİŞSİN :D TEK BAŞINA OLSA 5 KİŞİ 10 KİŞİ OLSANIZ EKLEYEMEZSİNİZ BEYİNSİZ YAFRM BENİM .LF4 ZATEN EKLİYEMEZSİN CİTADEL FALAN EKLİYEMEZSİN OLMADIĞI İÇİN ÖZELLİK DİYE SAYIYORSAN YAZIK KANDIRMA MİLLETİ
APİS ZEUS YOKMUŞ DİYORSUN ZATEN EKLENEMİYOR EKLENMİYOR DA EKLEYEMEZSİNDE %100 TÜRKÇE İMİŞ %100 TÜRKÇE DEĞİL İSE
.SWF OLAN BÖLÜMÜ KAFANI KIRARIM BUG %12 YE DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR HESAPLADINMI GERİZEKALI YAFRM SEN HER BUGU BİLİYONMU MESELA SERVERİ AÇ BANA ÖZELDEN İP VER İKİ DAKKADA ÇÖKELTMEZSEM ADAM DEĞİLİM LİGHTORBİT.NET i NASIL SHOPUNU BOZDUYSAM SENİNKİNE KÖKTEN ÇÖZÜM BULURUZ :D KLAN AKTİFTİR DERKEN SADECE ADM VE USER VAR :) OTOMATİK VERİYOR HİÇ BİR ŞEKİLDE KLAN BİLE DİYEMEZSİN ONA SADECE YANINDA TAG VAR ROKET ATAR YOKMUŞ EKLİYEMEZSİN ZATEN EKLETEMEZİNDE PET YOKTUR YAPAMAZSINIZ...
KAYITI HAMACHİ ÜZERİNDEN DÜŞÜNMEDEN YAPAN ZAVALLISIN BELKİ YAZDIKLARIMI DİKKATE ALIRSINDA BU İŞİ BIRAKIRSIN YOKSA ÇOK BÜYÜK BELALAR AÇICAN GERİZEKALI İNSAN HERYERDE SCRİPT PAYLAŞILIYOR NEDEN KİMSE KURMUYOR SERVER SENİN GİBİ MALLAR TAZMİNAT YİCEKSİNİZ BİZEDE İZLEMEK KALIR

Son düzenleme:
Kod_adı Bence BİGPOİNT ilk önce bir oyununa baksın para vermeden bot kullanmadan fullenmek 4-5 ay.

Ve KOD_ADI bildirildin...İyi forumlar dilerim ÜSLUP dersi alsan iyi olur Resmide çektim belki silersin mesajı diye...

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri