HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar araştırdığım ve birkaç kez konuştuğum kadarıyla şuan bu iki firma arasında kaldım.1 GB server fiyatları 30 tl büyükweb,35 tl serverkur.Yani fark çok az bu yüzden fiyat önemli değil.İkisi de ilgili gözüküyor.Ankete katılıp neden bu firmayı tercih ettiğinizi yazın lütfen.
serverkur ayrıcalıktır. oyun içi destek yok der . abi sunu yapamadım dersin tak diye yapar verir.
Büyükweb eskisi kadar tempolu calısmıyor eskiden iyilerdi gercekten . ama serverkur u dene derim. mşteri yorumlarındada belli saten.
ServerKur ile çalışmadan önce tam 8 tane bilişim değiştirdim bunların 2 tanesi dolandırıcı çıktı. 2 tanesinin filesi bozuktu naparsanız yapın düzenlenemiyordu.2 tanesinde putty den sunucuya baglandıgınızda yedek al yedeği kur chleri ac gibi seçenekler yoktu. Bi oyunda kayıt alamazsanız tek hatanızda oyun çöp olur. ve iki tanesindede bugta kalma problemleri vardı aldığınız sunucu rem i 4 gb olsa bile.. lag problemleri vardı. Ben Server Kur ile iyiki çalışıyorum herşeyiyle sitemi forum umu oyunumu teslim aldım her konudada yardım ediolar allah razı olsun. Server Kur'u tek geçiyorum. HERKESEDE TAVSİYE EDİYORUM
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)