- Konular
- 177
- Reaksiyon Skoru
- 110
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,konu için biraz geç oldu ama olsun :ka19: Hemen kendimi tanıtayım; adım Kaan.Ankara'da doğdum fakat İstanbul'da yaşıyorum,Tuttuğum takım Fenerbahçe
Forumu eskiden oyun hilelerine bakarken bulmuştum.Forumu çok beğeniyorum,zaten 2010'dan beri takip ediyordum,2-3 tane üyeliğimde var ayrıca. Fakat itiraf etmek gerekirse o üyeliklerimi sadece metin2 tanıtımı için açmıştım
Fakat bu üyeliğim de tanıtım yapmayı düşünmüyorum 
Sevdiğim oyunlar: Metin2,Counter Strike,LOL,Silkroad,Max Payne,Crysis,GTA,COD,BF,FarCry,Fifa,Pes,Assassins Creed daha da var fakat fazla uzatmak istemiyorum

Yapmayı sevdiğim şeyler: Yabancı film/dizi izlemek,anime izlemek,bilgisayara girmek,bilgisayar oyunu oynamak,gitar çalmak,fotoğraf/video editlemek
Sevdiğim diziler: Arrow,The Walking Dead,Doctor Who,Supernatural,House,Dexter,Prison Break,Breakin Bad,Lost,Person Of Interest,Sherlock,Revolution,How I Met Your Mother,Vikings,Spartacus,Chosen
Sevdiğim animeler: Yazmayayım şimdi başlarsam duramam
Fakat şuan devam eden ve takip ettiğim animeleri yazayım; One Piece,Shingeki No Kyojin,Naruto da var 
Gerçek hayatta yapmayı sevdiğim şeyler: Müzik dinleyerek yürüyüş yapmak,kitap okumak,gitar çalmak.Bunların dışında pek bir şey yaptığım söylenemez zaten

Kişiliğim: Pek konuşkan değilimdir,arkadaşlarımla yolda karşılaşsam bile sadece merhaba derim.Asosyal bir kişiliğim var,bunun yanında işsizim
Sabahları erken kalkarım,kalkar kalmaz yürüyüşe çıkarım.Misafirleri sevmem,misafirliğe gitmeyi hiç sevmem 
Yakında işe başlamayı düşünüyorum
Pek fazla arkadaşım yok,olanlarla sohbet bile etmiyoruz.Onun dışında ailemle yaşıyorum. İşsiz olduğum için aile zoruyla İngilizce kurslarına yollandım,yani İngilizce'm iyi
Dışarıda yemek yemem,para harcamayı da sevmem
Ben kendimi tanıttım,sizinle de tanışmak isterim
İyi forumlar
Son düzenleme:
- Konular
- 71
- Online süresi
- 12h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 100
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 16 Gün
- Başarım Puanı
- 137
- MmoLira
- 119
- DevLira
- 0
Gayet detayli bir tanitim olmus
hos geldin :-D
hos geldin :-D
- Konular
- 177
- Reaksiyon Skoru
- 110
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)