InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Silver Knife | "Merhabalar :)"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silver Knife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Silver Knife

Level 7
TM Üye
Konular
177
Reaksiyon Skoru
110
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 12 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
112
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,konu için biraz geç oldu ama olsun
:ka19: Hemen kendimi tanıtayım; adım Kaan.Ankara'da doğdum fakat İstanbul'da yaşıyorum,Tuttuğum takım Fenerbahçe :) Forumu eskiden oyun hilelerine bakarken bulmuştum.Forumu çok beğeniyorum,zaten 2010'dan beri takip ediyordum,2-3 tane üyeliğimde var ayrıca. Fakat itiraf etmek gerekirse o üyeliklerimi sadece metin2 tanıtımı için açmıştım :rolleyes: Fakat bu üyeliğim de tanıtım yapmayı düşünmüyorum :)

Sevdiğim oyunlar: Metin2,Counter Strike,LOL,Silkroad,Max Payne,Crysis,GTA,COD,BF,FarCry,Fifa,Pes,Assassins Creed daha da var fakat fazla uzatmak istemiyorum :p
Yapmayı sevdiğim şeyler: Yabancı film/dizi izlemek,anime izlemek,bilgisayara girmek,bilgisayar oyunu oynamak,gitar çalmak,fotoğraf/video editlemek
Sevdiğim diziler: Arrow,The Walking Dead,Doctor Who,Supernatural,House,Dexter,Prison Break,Breakin Bad,Lost,Person Of Interest,Sherlock,Revolution,How I Met Your Mother,Vikings,Spartacus,Chosen
Sevdiğim animeler: Yazmayayım şimdi başlarsam duramam :p Fakat şuan devam eden ve takip ettiğim animeleri yazayım; One Piece,Shingeki No Kyojin,Naruto da var :)
Gerçek hayatta yapmayı sevdiğim şeyler: Müzik dinleyerek yürüyüş yapmak,kitap okumak,gitar çalmak.Bunların dışında pek bir şey yaptığım söylenemez zaten :o
Kişiliğim: Pek konuşkan değilimdir,arkadaşlarımla yolda karşılaşsam bile sadece merhaba derim.Asosyal bir kişiliğim var,bunun yanında işsizim :D Sabahları erken kalkarım,kalkar kalmaz yürüyüşe çıkarım.Misafirleri sevmem,misafirliğe gitmeyi hiç sevmem :rolleyes:
Yakında işe başlamayı düşünüyorum :cool: Pek fazla arkadaşım yok,olanlarla sohbet bile etmiyoruz.Onun dışında ailemle yaşıyorum. İşsiz olduğum için aile zoruyla İngilizce kurslarına yollandım,yani İngilizce'm iyi :) Dışarıda yemek yemem,para harcamayı da sevmem :D

Ben kendimi tanıttım,sizinle de tanışmak isterim :) İyi forumlar

Son düzenleme:
Gayet detayli bir tanitim olmus
hos geldin :-D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri