HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Fd serversden server almayı düşünüyorum sizce nasıldır?
Herhangi bi dolandırıcılık sahtekarlık gibi durumları yok ama destek sistemi pek etkili değil sorunlarınızda pek destek alamıyosunuz ama server panelleri puty scriptleri fln iyi en kötü ihtimal oyunla ilgili bi dosyada fln sıkıntı yaşayıp puty de start hatası aldığınızda puty scriptten game format atıyosunuz ilk haline dönüyor herşey. Yani ticket destek elemanları fazla bilgili değil
DÜN PARAYI YATIRDIM FDserves LERE BENİ LİVE ZİLLADAN ENGELLEDİLER VE ATTIGIM ÖDEME BİLDİRİMLERİNE TİCKET LERE CEVAP VERMİORLAR
Herhangi bi dolandırıcılık sahtekarlık gibi durumları yok ama destek sistemi pek etkili değil sorunlarınızda pek destek alamıyosunuz ama server panelleri puty scriptleri fln iyi en kötü ihtimal oyunla ilgili bi dosyada fln sıkıntı yaşayıp puty de start hatası aldığınızda puty scriptten game format atıyosunuz ilk haline dönüyor herşey. Yani ticket destek elemanları fazla bilgili değil
Katılıyorum arkadaşa .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)