- Konular
- 75
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar 
Darkorbit 2013 Başlangıç Rehberi hazırladım inşallah beğenirsiniz
Öncelikle Tüm başlangıç görevlerini yapalım
LF 2 - LF3 - GN 7900 - BO 1 vb. itemlerimizi alıp yeni verilen gemiye takalım ..
Başlangıç görevleri ile max 12.000 Uri olur
Bu uri'yi 14.500 e kadar yapalım ve iris alalım !
Neden LF3-BO2 Deil iris ?
Arkadaşlar artık ticaret sisteminde adam rütbenize bakmıyor geminize ve irisinize bakıyor
adam diyecek ki hheee bu adam güçlü benden fazla basmıştır ben bir daha ki turda basarım diyecektir %70 !
sonra silahlarınızı mp40 ile fulleyin ! mordonlara 1 m civarı para yapın ve roket atara basın !
roket atar alın ve devolarium kesin yavaş yavaş günde 2 m olsa yeter ve skylabı geliştirin günde 1 m de ordan kasarsınız en az !
Sonra gece 03.00 / 04.00 saatleri arası leonov veya vengeanceye basınız (1-2 m arasıdır) ( tr serverleri için )
şimdi tek yapmanız gereken 256.000 Credilik kalkanları leo nuza veya venge nize takın ! extra attırıcı alın ve axtranızı takamlayın
5 lvl çok rahat olursunuz hammedde sıkıntısı görevini yapın 8 level olcaksınız
gerisi kolay artık size kalmış iyi younlar ...

Darkorbit 2013 Başlangıç Rehberi hazırladım inşallah beğenirsiniz

Öncelikle Tüm başlangıç görevlerini yapalım
LF 2 - LF3 - GN 7900 - BO 1 vb. itemlerimizi alıp yeni verilen gemiye takalım ..
Başlangıç görevleri ile max 12.000 Uri olur
Bu uri'yi 14.500 e kadar yapalım ve iris alalım !
Neden LF3-BO2 Deil iris ?
Arkadaşlar artık ticaret sisteminde adam rütbenize bakmıyor geminize ve irisinize bakıyor

adam diyecek ki hheee bu adam güçlü benden fazla basmıştır ben bir daha ki turda basarım diyecektir %70 !
sonra silahlarınızı mp40 ile fulleyin ! mordonlara 1 m civarı para yapın ve roket atara basın !
roket atar alın ve devolarium kesin yavaş yavaş günde 2 m olsa yeter ve skylabı geliştirin günde 1 m de ordan kasarsınız en az !
Sonra gece 03.00 / 04.00 saatleri arası leonov veya vengeanceye basınız (1-2 m arasıdır) ( tr serverleri için )
şimdi tek yapmanız gereken 256.000 Credilik kalkanları leo nuza veya venge nize takın ! extra attırıcı alın ve axtranızı takamlayın
5 lvl çok rahat olursunuz hammedde sıkıntısı görevini yapın 8 level olcaksınız
gerisi kolay artık size kalmış iyi younlar ...
- Konular
- 23
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
güzel paylaşım ama artık darkorbit yalan oldu ..
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 53
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
o ne ya
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)