InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Nasıl Dizmeliyim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serdar279
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Byrod Yanlıs Bilgi Vermissin Dostum.Lf-3lere Basılan Miktar Suanda 20-30m civarı.Bunları Uridium İle İlkonce Fulle.bo-2lerin Fiyatı İse yine 20m-30m Civarı.Yani Fark Yok Gibi.2000 Urilik Hızları Fulle.Leonov Al.x-3 x-4 bota at.bide ok ucus duzeni al.Ayrıca Sahurdan 5 dk sora bassan ne olacak.) sahurda bas daha ii.) herkes ozaman basar asıl.) saat 5 ihalesi dusunulebilir.ben irisleri gece fulledim 40dan.ama ilk 3 irisi uridiumla al bu arada.ilk iris 15 2.ci 24 3cu 42.000 bunları uri ile al kalanını kredi ile.ben hergun 1 tane alıyorum gibi.

Byrod Yanlıs Bilgi Vermissin Dostum.Lf-3lere Basılan Miktar Suanda 20-30m civarı.Bunları Uridium İle İlkonce Fulle.bo-2lerin Fiyatı İse yine 20m-30m Civarı.Yani Fark Yok Gibi.2000 Urilik Hızları Fulle.Leonov Al.x-3 x-4 bota at.bide ok ucus duzeni al.Ayrıca Sahurdan 5 dk sora bassan ne olacak.) sahurda bas daha ii.) herkes ozaman basar asıl.) saat 5 ihalesi dusunulebilir.ben irisleri gece fulledim 40dan.ama ilk 3 irisi uridiumla al bu arada.ilk iris 15 2.ci 24 3cu 42.000 bunları uri ile al kalanını kredi ile.ben hergun 1 tane alıyorum gibi.
amortisor dostm bn bu bilgiyi arkadaştan almştm suanda kendisi 1 apis 1 zeus 8 iris 49 arge 7 havoc 12 lf4 29 lf3 28 bo2 bundan 2 ay önce geceleri 50m basıomsdu gelmiomşdu lf3 ler 50m basa basa 10 ticarete 2 tanesi gelioms anca suanki civarı bilmedm için öle dedim

Kardeşim botla kasarken uridium yanında credide gelir bu da demek oluyorki alımı dengeliyebilirsin biraz uridiumla biraz ticle alırsan bence çabuk gelişebilirsin.Gece alırsan daha az para harcarsın bunu biliyorsundur fakat 2-3 aydır oynamadığım için para konusunda yorum yapamayacağım.

Byrod Kanıdın Varmı Kardesim.Bana Kanıt Getir.Arkadasının Belirtilen Hesaba Sahip Oldugunu Profiline Yazdırıp 1 Video Cektirebilirsin?

Ben İnanmam Boyle Seylere Benim Hesabım 8 İris Aegis.Ama İnanmam.49 Arge Adam Coktan Havokları Lf-4leri Fuller Cunku .) Ayrıca 50mye Gece Lf-3 Bas 1 Kere.Geliyormu Gelmiyormu.Ben Mesela Bo-2ye İstersen Bu Gece 3de 5m Basim? Gelmezse Kabul Edicekmisin?

dalga geçmeyinla gece 1de bastım lf3 15m gelemdi 25m aldım bo2 20m bastı mgelemdi 35m aldım irislere 150m bstı mgelemdi 300m arzor aldım her tarafım ter içinde kaldı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri